sluit
Gebruik code SITEWIDE en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Spa Wellness Hammam

Nieuwe Binnenweg 397, Rotterdam

Entree tot de droogsauna, massage en gezichtsmasker bij Spa Wellness Hammam in Rotterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code SITEWIDE. Ends 3-10.
Code toepassen
Meer dan 90 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Neem een momentje voor jezelf en kom tot rust met het warmte- en koude-spel van de sauna, een rug/nek-massage en een gezichtsmasker.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
L
Leticia
3 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
november 24, 2021
Het kon beter, Weinig pers
L
Leticia
3 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
november 23, 2021
Het liep allemaal een beetje anders dan ik had verwacht. Personeel (2)waren aardig maar je merkte wel dat er een tekort is aan personeel. Masseur kwam maar niet
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 23, 2021
Alles was na wens we hebben genoten jammer dat de scrub ,apart betaald moet worden met de entree . Maar het was het zeker waard
H
Helen
35 beoordelingen9 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
september 18, 2022
14 september geweest met mijn zusje. Viel erg tegen. Voor de waarde van €95, gekocht en wij kregen nauwelijks een behandeling. Moest zelf €26 p.p bij betalen voor scrub. Wat voor 1,5 uur behandeling was, duurde nog geen een uur met zn 2 tjes. Ik ben vaak geweest maar ik ga nóóit meer! Was wel schoon en opgeknapt
N
naoual
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
juni 1, 2022
Matig! Je krijgt geen uitleg. We hadden gereserveerd maar moesten bij aankomst 20 min wachten. Ze geven aan dat ze 15 pp per keer toelaten maar dat waren er veel meer waardoor het erg druk was in de hammam. Ik adviseer om geen scrub te nemen omdat je te lang moet wachten (uur zeker) de kleedkamer is erg klein waardoor je nauwelijks ruimte hebt. Droge Sauna was niet warm (30 graden +/-)
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

De Duitse miniatuurstoomtreinenverzamelaar Sigmund Auna zat in 1837 per abuis een keer urenlang opgesloten in zijn hobbykamer, waarna hij daarna zwetend maar zeer ontspannen besefte dat hij een unieke uitvinding op zijn naam kon zetten. Blaas stoom af bij Spa Wellness Hammam.

Kies uit twee opties

  • € 14,50 voor entree tot droogsauna met rug/nek-massage en gezichtsmasker voor 1 pers. (waarde € 38,50)
  • € 27,50 voor entree tot droogsauna met rug/nek-massage en gezichtsmasker voor 2 pers. (waarde € 77)

Neem een momentje voor jezelf en kom tot rust met het warmte- en koude-spel van de droogsauna. Laat de spanning uit je nek en schouders wegmasseren tijdens een massage van 15 minuten en geef je gezicht een opkikker met een maskertje. Let er op dat het dragen van badkleding in de gehele spa verplicht is.

Let op: deze deal is exclusief toegang tot de hamam.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0108 189 186, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je telefoon op afgedrukt. Alleen geldig voor dames. Op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 3,50 p.p. Badkleding is verplicht. Niet geldig voor toegang tot de hamam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spa Wellness Hammam

Spa Wellness Hammam brengt je in de sfeer van een oosters badhuis: kleurrijke mozaïeken aan de muren, speelse boogjes, versierde kussens op de banken van de lounge en meer visuele oriëntaalse weldadigheid. Deze salon aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is voor iedereen toegankelijk. Een blikvanger in de badruimte is de grote, verwarmde, marmeren massagetafel met zicht op een Arabische koepel met glas in lood. Je kan er overigens ook terecht in de schoonheidssalon voor diverse beauty-behandelingen.