Geen nieuwe meldingen

Tilburg: de hele dag toegang tot SpaPuur

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet de hele dag van de Finse sauna, de Kelo sauna, de Himalaya Kristalzout steencabine en nog veel meer.

Over deze deal

Om aan de dagelijkse druk van de wereld veroveren te ontsnappen snap je dat je af en toe moet ontspannen. Voel hoe spannend ontspannen kan zijn bij SpaPuur.

De deal

  • € 14,99 voor dagentree 1 persoon (waarde € 29,50)

Je mag de hele dag op verkenning gaan in SpaPuur. Spendeer zoveel tijd als je wil in de Finse sauna, de Kelo sauna, de Himalaya Kristalzout steencabine en de infraroodsauna. Wil je wat baantjes trekken, dan kan je van binnen naar buiten zwemmen. Het zwembad kan je trouwens oversteken via een brug waarna je in een rustcabine komt waar je languit kan relaxen op de ligstoelen. Als je wil, mag je de hele dag badderen en stomen in de sauna’s.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 18 september 2017 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: toeslag van € 4,95 p.p. op badkledingdagen (elke dinsdag en eerste zondag van de maand), vrijdag, zaterdag en zondag, (te voldoen aan SpaPuur).
Reserveren: verplicht online via spapuur.nl/e-ticket-verzilveren/ o.b.v. beschikbaarheid en met gebruik van je groupon-codes. Klik hierna op verzilveren om je reservering compleet te maken. Per mail ontvang je de bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is.
Meer info: iedere dinsdag en eerste zondag van de maand is het badkledingdag bij SpaPuur. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over SpaPuur

Bij SpaPuur in Tilburg gaat het puur om ontspannen in een gastvrije en gezellige setting. Je vindt er verschillende sauna's, bijvoorbeeld de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna die is opgebouwd uit zoutstenen, de lavendelsauna en de tubesauna die geschikt is om eens lekker bij te kletsen. Daarna (of daarvoor) neem je plaats in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad, of loop je door de nevelstraat. Maar vergeet niet om ook je innerlijke mens te verzorgen: in het restaurant of op het terras stil je je trek en ontspan je nog even verder. Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag bij SpaPuur.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.