Geen nieuwe meldingen

Een hele dag naar SpaPuur in Tilburg incl. koffie/thee en een lekkernij

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stop de tijd op het moment dat je de spa binnenwandelt en geniet van wat er allemaal te bieden is.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Tussen het vliegen van werk naar huis, een sprintje van de supermarkt naar de school van je kind en het jongleren met potten en pannen is het wel eens lekker om alles uit je handen te laten vallen. Kom weer op adem tijdens een dagje SpaPuur.

De deal

  • € 15,99 voor dagentree voor één persoon incl. koffie/thee en een lekkernij (waarde € 30,50)

Je mag de hele dag op ontdekking gaan, maar wel in de langzaamste versnelling. Tijdens je verkenning kan je een Finse of Kelo-sauna tegenkomen, een steencabine met Himalaya Kristalzout en een infraroodsauna. Er loopt een zwembad van binnen naar buiten waar je baantjes in kan trekken of even lekker kan poedelen. Om te zorgen dat je écht tot rust komt, kan je plaatsnemen in een rustcabine waarin een uiterst ontspannende ligstoel klaar staat. Verder zijn er diverse whirlpools, stoom- en dompelbaden en sauna’s waar je de hele dag gebruik van mag maken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online via https://www.spapuur.nl/e-ticket-verzilveren/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: annuleren is niet mogelijk nadat de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Op vrijdag, zaterdag en zondag en badkledingdagen (https://www.spapuur.nl/info/badkledingdagen/) geldt een toeslag van € 4,95 per persoon. Reserveer op tijd want er is beperkte beschikbaarheid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaPuur

Bij SpaPuur in Tilburg gaat het puur om ontspannen in een gastvrije en gezellige setting. Je vindt er verschillende sauna's, bijvoorbeeld de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna die is opgebouwd uit zoutstenen, de lavendelsauna en de tubesauna die geschikt is om eens lekker bij te kletsen. Daarna (of daarvoor) neem je plaats in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad, of loop je door de nevelstraat. Maar vergeet niet om ook je innerlijke mens te verzorgen: in het restaurant of op het terras stil je je trek en ontspan je nog even verder. Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag bij SpaPuur.

SpaPuur

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.