Geen nieuwe meldingen

De hele dag toegang tot SpaPuur, naar keuze incl. lunchbuffet

Tot 47% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet de hele dag in de Finse sauna, de Kelo sauna, de Himalaya Kristalzout steencabine en nog veel meer.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
ErwinTOP REVIEWER
11 beoordelingen7 beoordelingen
december 2, 2019
Super vriendelijk personeel. Alles is schoon.
G
Geertje
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 1, 2019
Dik in orde!
P
Peter
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 1, 2019
Precies wat ik ervan verwachtte ....
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Om aan de dagelijkse druk van de wereld veroveren te ontsnappen snap je dat je af en toe moet ontspannen. Voel hoe spannend ontspannen kan zijn bij SpaPuur.

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor dagentree voor 1 persoon (waarde € 28,50)
  • € 24,99 voor dagentree voor 1 persoon incl. lunchbuffet (waarde € 42)

Je mag de hele dag op verkenning gaan in SpaPuur. Spendeer zoveel tijd als je wil in de Finse sauna, de Kelo sauna, de Himalaya Kristalzout steencabine en de infraroodsauna. Wil je wat baantjes trekken, dan kan je van binnen naar buiten zwemmen. Het zwembad kan je trouwens oversteken via een brug waarna je in een rustcabine komt waar je languit kan relaxen op de ligstoelen. Als je wil, mag je de hele dag badderen en stomen in de sauna’s. Maak je bezoek compleet door ook de innerlijke mens te verzorgen met het lunchbuffet.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2017 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: toeslag van € 4,95 p.p. op badkledingdagen (elke dinsdag en eerste zondag van de maand), vrijdag, zaterdag, zondag en tijdens de kerstvakantie (24 december 2016 t/m 8 januari 2017) ter plekke betalen.
Reserveren: verplicht en uitsluitend van tevoren online via spapuur.nl/verzilveren met gebruik van je groupon-code.
Meer info: minimumleeftijd: 12 jaar. Personen tussen de 12 en 18 jaar mogen SpaPuur alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaPuur

Bij SpaPuur in Tilburg gaat het puur om ontspannen in een gastvrije en gezellige setting. Je vindt er verschillende sauna's, bijvoorbeeld de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna die is opgebouwd uit zoutstenen, de lavendelsauna en de tubesauna die geschikt is om eens lekker bij te kletsen. Daarna (of daarvoor) neem je plaats in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad, of loop je door de nevelstraat. Maar vergeet niet om ook je innerlijke mens te verzorgen: in het restaurant of op het terras stil je je trek en ontspan je nog even verder. Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag bij SpaPuur.

SpaPuur

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.