Geen nieuwe meldingen
Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stop de tijd op het moment dat je de spa binnenwandelt en geniet van wat er allemaal te bieden is.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Tussen het vliegen van werk naar huis, een sprintje van de supermarkt naar de school van je kind en het jongleren met potten en pannen door is het wel eens lekker om alles uit je handen te laten vallen. Kom weer op adem tijdens een dagje SpaPuur.

Kies uit twee opties

  • € 12,99 voor dagentree - op ma/wo/do (waarde € 29,50)
  • € 18,99 voor dagentree - op di/vr/za/zo en badkledingdagen (waarde € 29,50)

Je mag de hele dag op ontdekking gaan, maar wel in de langzaamste versnelling. Tijdens je verkenning kan je een Finse of Kelo-sauna tegenkomen, een steencabine met Himalaya Kristalzout en een infraroodsauna. Er loopt een zwembad van binnen naar buiten waar je baantjes in kan trekken of even lekker kan poedelen. Om te zorgen dat je écht tot rust komt, kan je plaatsnemen in een rustcabine waarin een uiterst ontspannende ligstoel klaar staat. Verder zijn er diverse whirlpools, stoom- en dompelbaden en sauna’s waar je de hele dag gebruik van mag maken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via www.spapuur.nl/verzilveren. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht. Toegang is mogelijk vanaf 14 jaar. Van 14 t/m 17 jaar geldt echter: entree alleen mogelijk in gezelschap van een volwassene (vanaf 18 jaar). Bij twijfel mag SpaPuur om een legitimatiebewijs vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaPuur

Bij SpaPuur in Tilburg gaat het puur om ontspannen in een gastvrije en gezellige setting. Je vindt er verschillende sauna's, bijvoorbeeld de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna die is opgebouwd uit zoutstenen, de lavendelsauna en de tubesauna die geschikt is om eens lekker bij te kletsen. Daarna (of daarvoor) neem je plaats in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad, of loop je door de nevelstraat. Maar vergeet niet om ook je innerlijke mens te verzorgen: in het restaurant of op het terras stil je je trek en ontspan je nog even verder. Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag bij SpaPuur.

SpaPuur

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.