Geen nieuwe meldingen

SpaPuur: een hele dag wellness in Tilburg, naar keuze met smoothie en Treatments-Cooldown

Resterende tijd beperkt!
Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stop de tijd op het moment dat je de spa binnenwandelt, geniet van wat er allemaal voorhanden is en kies voor een smoothie of extra Cooldown

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Een hele dag wellness
  • Naar keuze met een smoothie - keuze uit: aardbei, ananas-kokos of mango-passievrucht
  • Ook naar keuze; een weldadige TREATMENTS®-Cooldown opgieting

  • Laat je vóór 24 december 2019 in de watten leggen
  • Geldig op alle dagen van de week
  • Wat je ook kiest, ontspannen staat sowieso op de agenda

  • Ontspan in de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna, de lavendelsauna en de tubesauna
  • Of dobber in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad
  • De innerlijke mens laat zich verwennen in het restaurant of op het terras
  • Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag

Houd je van pure ontspanning, dan weet je SpaPuur in Tilburg waarschijnlijk wel te vinden. Het saunacomplex telt vele manieren om tot rust te komen, waaronder uiteraard een brede selectie aan sauna’s om even stoom in af te blazen. Maar ook een chill-sessie aan het zwembad, kopje thee in het restaurant of rondje lopen door de tuin kan er hier voor zorgen dat jij in relaxte staat het pand verlaat. Een bezoekje aan SpaPuur met korting geeft ook je portemonnee een momentje rust, want net als jij is deze dagelijks in beweging. Even stil zitten, even relaxen en puur genieten van een dagje ontspannen in Tilburg.

TREATMENTS®-Cooldown

Je ervaart een opgieting met TREATMENTS®-geuren. Geniet tussendoor van een Uyuni-crème en spoel je na afloop af onder de douche met speciale Uyuni-shampoo. Sluit de opgieting af met een verfrissende Uyuni-spray en ontvang als afsluiter een verfrissend perenijsje en een TREATMENTS®-sachet.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 december 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag t/m zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 3,25 p.p., te voldoen aan SpaPuur. Bekijk hier de badkledingdagen.
Reserveren: verplicht online via www.spapuur.nl/verzilveren met gebruik van je grouponcode. Per mail ontvang je een bevestiging, zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Toegang is mogelijk vanaf 14 jaar. Van 14 t/m 17 jaar geldt echter: entree alleen mogelijk in gezelschap van een volwassene (vanaf 18 jaar). Bij twijfel mag SpaPuur om een legitimatiebewijs vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaPuur

Bij SpaPuur in Tilburg gaat het puur om ontspannen in een gastvrije en gezellige setting. Je vindt er verschillende sauna's, bijvoorbeeld de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna die is opgebouwd uit zoutstenen, de lavendelsauna en de tubesauna die geschikt is om eens lekker bij te kletsen. Daarna (of daarvoor) neem je plaats in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad, of loop je door de nevelstraat. Maar vergeet niet om ook je innerlijke mens te verzorgen: in het restaurant of op het terras stil je je trek en ontspan je nog even verder. Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag bij SpaPuur.

SpaPuur

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.