sluit
Gebruik code ZATERDAG en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

SkinTherapie Hoofddorp

Tussenweg 45, Hoofddorp

6 keer ontharen op een zone naar keuze met de Spark Pro-diodelaser bij SkinTherapie Hoofddorp

Kies optie

In een Notendop

Laat ongewenste haartjes bij de kern aanpakken, door bijvoorbeeld je benen, bikinilijn of oksels te laten behandelen met de diodelaser.

Over deze deal

  • 6 keer ontharen met de Spark Pro-diodelaser op een zone naar keuze
  • Deze laser heeft vijf verschillende behandelmodules
  • En is geschikt voor zes verschillende huidtypes
  • Alle behandelingen worden op dezelfde zone uitgevoerd
  • Tussen elke behandeling op het lichaam moet 6-8 weken de tijd zitten
  • Je kiest één van de volgende lichaamsdelen in een zone naar keuze:
Zone XS Zone S Zone M Zone L Zone XL Zone XXL
Bovenlip Oksels Onderarmen Bikinilijn (klein) Onderbenen Volledige benen
Bakkebaard Bakkebaard Bovenarmen Onderrug Bovenbenen Gehele schaamstreek incl. billen
Wangen     Bovenrug Volledige gezicht  
Kin          
Rondom tepels          
Navelstreep          
Handen          
Voeten incl. tenen          

Over SkinTherapie Hoofddorp:

Onze gediplomeerde huidtherapeuten laten jouw huid stralen in hun kliniek. In het winkelcentrum van Hoofddorp loop je na een middagje shoppen naar binnen om advies in te winnen en een behandeling in te plannen. Je kan bij deze professionals terecht om bijvoorbeeld acné aan te pakken, je huid een vitamine-boost te geven of om ongewenste haren te laten weglaseren. Ook voor het verwijderen van tatoeages, verminderen van littekens en microneedling kan je bij deze dames aan afspraak laten maken.

Deal-Voorwaarden

Alle behandelingen worden op dezelfde zone uitgevoerd, tussentijds wisselen is niet mogelijk. Tussen twee behandelingen moet minimaal 6 weken zitten. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag en vrijdag. Deze voucher is alleen geldig voor nieuwe klanten en niet voor bestaande klanten. Eerste behandeling is inclusief de intake en moet binnen 3 maanden worden ingepland. Daarna heb je nog een jaar de tijd om de rest van de behandelingen in te plannen. Verplicht via Whatsapp te reserveren op 0618684204, o.v.v. je Groupon. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon per persoon en alleen geldig voor nieuwe klanten. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Bij mannen wordt de schaamstreek niet behandeld. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over SkinTherapie Hoofddorp

De huidtherapeuten van SkinTherapie Hoofddorp laten jouw huid stralen in hun kliniek. In het winkelcentrum van Hoofddorp loop je na een middagje shoppen naar binnen om advies in te winnen en een behandeling in te plannen. Je kan bij deze professionals terecht om bijvoorbeeld acné aan te pakken, je huid een vitamine-boost te geven of om ongewenste haren te laten weglaseren. Ook voor het verwijderen van tatoeages, verminderen van littekens en microneedling kan je bij SkinTherapie Hoofddorp terecht.