Dagje wellness bij SpaSense in Geldrop

Resterende tijd beperkt!
Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop


Beweeg je soepel naar de sauna, dompel je onder in een van de baden en stil je trek in het restaurant bij dit veelzijdige wellnessresort.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


De toekomst ziet er veelbelovend uit voor ontspanningsmethodes, een plek waar walvismuziek bovenaan de hitlijsten staat en grote gele smiley-stressballen de dominante diersoort zijn. Bereid je voor op de wereld van morgen met een dagje ontstressen bij SpaSense.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor dagentree - ma, di, woe,do (waarde € 33,50)
  • € 25,99 voor dagentree - vr, za, zo (waarde € 34,50)

Haast je niet tijdens dit dagje wellness want je hebt genoeg tijd om je lichaam en geest in alle staten van rust te brengen. Je hebt de volledige dag toegang tot een scala aan sauna’s, baden en relaxruimtes.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op maandag t/m donderdag of vrijdag t/m zondag, afhankelijk van de gekozen optie.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://www.spasense.nl/verzilveren en klik op "e-ticket verzilveren". Vul daarna je grouponcode in en klik op ''Volgende" om je reservering compleet te maken. Per mail ontvang je de bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: kijk voor badkledingdagen op: https://spasense.nl/badkledingdagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaSense


Aan de toepasselijke Zwembadweg in Geldrop kom je thuis in een warm bad bij SpaSense. Dit wellnessresort is zoals ze zelf zeggen "gehuld in een gemoedelijk Brabants jasje". Zo staan de typische gastvrijheid, de bijzondere keuken en de onalledaagse sauna's en baden bij dit complex centraal. Bijzonder is de ruime Kelo-sauna, gebouwd met waardevol kelo-hout. De "Puuliiteri" - een Finse sauna - is op zijn beurt weer sprookjesachtig te noemen. In de warme en koude baden ervaar je ontspanning, bijvoorbeeld in het Caldarium, een bad met warm water in een ruimte met hoge luchtvochtigheid. Met mooi weer kan je ontspannen in het zonnetje liggen op een ligbedje op de ligweide. Tussendoor doe je mee aan opgietingen en saunarituelen en in het restaurant - met ruim terras - gun je ook je maag een moment plezier. Denk aan een verfrissende salade of een schaaltje zomersfruit met yoghurt.

SpaSense

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.