Tot 65% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ontspan in een van de verschillende sauna’s en bubbelbaden en verwen jezelf met een Rasul-ritueel inclusief een verzorgende pakking.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Wellness, nietes, wellness, nietes, wellness. Vermijd (keuze)stress en ontspan tijdens een dagje SpaWeesp.

De deal

  • € 15,99 voor dagentree incl. Rasul-ritueel (waarde € 45,45)

Met deze SpaWeesp deal verzeker je jezelf van een bad vol ontspanning, waar je heerlijk in weg kan zakken. Je krijgt namelijk de gehele dag toegang tot de wellness in Weesp. Met meerdere sauna’s, bubbelbaden en een Rasul-ritueel is ontspannen een koud, of eigenlijk warm, kunstje.

  • Hele dag toegang tot SpaWeesp
  • Sauna’s en bubbelbaden
  • Inclusief Rasul-ritueel tussen 15.00 en 17.00 uur

Tijdens je dagje sauna mag je van 10.00 tot 23.00 uur ontspannen in de vele sauna’s en baden die SpaWeesp te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleurensauna waar absolute stilte en verschillende kleuren licht helpen je lichaam en geest weer in balans te brengen. Weer afkoelen doe je vervolgens onder de koude douches.

Rasul-ritueel (tussen 15.00 en 17.00 uur):
In dit duizenden jaren oude Ottomaanse badritueel kies je een pakking die rijk is aan mineralen en de huid grondig reinigt, met een stralend resultaat. Na uitleg van een wellness-specialist breng je deze pakking zelf aan in een speciaal ingerichte ruimte. Deze groepssessie duurt ongeveer 25 minuten.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 januari t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op badkledingdagen, op vrijdag t/m zondag en in de kerstvakantie (1 t/m 6 januari 2019) geldt een toeslag van € 5,25 p.p., te voldoen bij SpaWeesp.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via www.spaweesp.nl. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Elke 1e en 3e maandag van de maand is het badkledingdag. Toegang vanaf 18 jaar. Bij twijfel mag SpaWeesp om een legitimatiebewijs vragen. Het Rasul-ritueel kan tussen 15.00 en 17.00 uur worden ondergaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaWeesp


Net onder Amsterdam vind je SpaWeesp. Hier staat alles in het teken van ontspannen. Zo zijn er 9 verschillende sauna's zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Naar wens kan je meedoen met speciale opgietingen. In de 2 stoombaden en de diverse zwem- en bubbelbaden, waaronder het Amarantos buitenbad en het in Oosterse stijl gedecoreerde binnenbad, koel je af of warm je nog even extra op. Alsof een dagje sauna niet al relaxt genoeg is kan je hier ook terecht voor een scala aan massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast kan je een genoeglijk hapje eten in het Mediterraans restaurant en kan je er voor de deur parkeren, zodat je verkwikt weer naar huis gaat.

SpaWeesp

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.