Geen nieuwe meldingen

Een hele dag in de spa, naar keuze incl. dinerbuffet bij SpaWell, nét onder Groningen

Tot 41% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet een hele dag in een weldadige omgeving o.a. van negen binnen- en buitensauna’s.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Wie een korte spanningsboog heeft, doet er misschien goed aan daar eens een lange ont-spanningsboog van te maken. Rek je uit tijdens een relaxed bezoek aan SpaWell.

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor dagentree voor 1 persoon (waarde € 30,50)
  • € 33,99 voor dagentree voor 1 persoon incl. dinerbuffet (waarde € 50,25)

De wegen naar ontspanning, rust en balans van lichaam en geest zijn de N372 (als je via de A7 in 11 minuten vanuit Groningen komt rijden) en de N386 (als je via de A28 in een kwartiertje vanuit Assen komt). In Peize droom je bij het uitgebreide Spa- en Beauty-complex weg in hun verschillende sauna’s, ontspan je in een van hun baden, waan je je in Turkije door een bezoek aan hun hamam en beleef je onalledaagse massages en/of beauty-treatments.

Openingstijden SpaWell:

  • Maandag 10.00 - 23.00 uur
  • Dinsdag 10.00 - 23.00 uur
  • Woensdag 10.00 - 23.00 uur
  • Donderdag 10.00 - 23.00 uur
  • Vrijdag 10.00 - 24.00 uur
  • Zaterdag 10.00 - 24.00 uur
  • Zondag 10.00 - 23.00 uur

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2017 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag en zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 4,95 p.p. te voldoen aan de balie bij SpaWell.
Reserveren: verplicht online via https://spawell.nl/verzilveren/ met gebruik van je groupon-code. Klik na het toevoegen van je groupon-code op 'Verzilveren'. Per mail ontvang je een bevestiging, zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: is niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Iedere eerste én derde dinsdag van de maand is het badkledingdag. Excl. drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaWell

SpaWell in Peize, Drenthe - op 11 autominuten van de stad Groningen - biedt je negen verschillende binnen- en buitensauna’s: een Kelosauna, Filmsauna, Finse sauna, Panoramasauna, Thylarium, Zoutsteensauna, Infraroodsauna, Kleurensauna en een Turks stoombad. 4 keer per dag vindt er in de Kelosauna een extra Löyly-opgieting en een klankschaalsessie plaats. Je geniet er bovendien van een scala aan massages, zoals een klassieke massage, Ayurvedische massage en nog veel meer. Nóg een rustgevende gedachte: je parkeert er gratis.

SpaWell

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.