Geen nieuwe meldingen
Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Spoel alle zorgen van je af met een ontspannende dag in een weldadige wellnessomgeving met o.a. binnen- en buitensauna’s.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Innerlijke en lichamelijke rust vind je door jezelf in een ontspannende omgeving te begeven, lichaam en geest op standje relax te zetten en als een spons de rust om je heen te absorberen. Maak schoon schip bij SpaWell.

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor dagentree - geldig op ma, wo en do (waarde € 29,50)
  • € 17,99 voor dagentree - geldig op di (badkledingdag) en vrij t/m zo (waarde € 29,50)

De wegen naar ontspanning, rust en balans van lichaam en geest zijn de N372 (als je via de A7 in 11 minuten vanuit Groningen komt rijden) en de N386 (als je via de A28 in een kwartiertje vanuit Assen komt). Deze brengen je naar ‘wonderland’ ofwel het kleine plaatsje Peize. Aldaar waan je je in een sprookje door het uitgebreide spa- en beautycomplex dat verschillende sauna’s heeft en waar je van alle faciliteiten gebruik kan maken. Zo ontspan je in een van de baden, ga je in een flits op vakantie naar Turkije door een bezoek aan de hamam en kom je woorden te kort met onalledaagse massages en/of beautytreatments. Bovendien maak je vrij gebruik van de aanwezige doucheproducten en scrubzout om de belevenis compleet te maken. Iedere dinsdag is het badkledingdag, de enige dag dat badkleding is toegestaan en zelfs verplicht.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 juli 2019 op maandag, woensdag en donderdag OF dinsdag en vrijdag t/m zondag (incl. badkledingdagen), afhankelijk van de gekozen optie.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://spawell.nl/verzilveren/. Klik op "e-ticket verzilveren" en vul je groupon-code in. Na afronding ontvang je per email een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet meer mogelijk zodra je reservering bevestigd is.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij SpaWell. Badkleding is uitsluitend op dinsdag (badkledingdag) toegestaan en op deze dag zelfs verplicht (badkledingdagen kunnen tijdens de feestdagen wisselen). Bekijk de prijzen. Entree vanaf 14 jaar. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen SpaWell alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Hier kan SpaWell, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaWell

SpaWell in Peize, Drenthe - op 11 autominuten van de stad Groningen - biedt je negen verschillende binnen- en buitensauna’s: een Kelosauna, Filmsauna, Finse sauna, Panoramasauna, Thylarium, Zoutsteensauna, Infraroodsauna, Kleurensauna en een Turks stoombad. 4 keer per dag vindt er in de Kelosauna een extra Löyly-opgieting en een klankschaalsessie plaats. Je geniet er bovendien van een scala aan massages, zoals een klassieke massage, Ayurvedische massage en nog veel meer. Nóg een rustgevende gedachte: je parkeert er gratis.

SpaWell

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.