Geen nieuwe meldingen

Speelgoed fruitset Tooky Toys

Speelgoed fruitset Tooky Toys

In een Notendop

Deze set is ontworpen om uren plezier te bieden en bevat een bord, een mes en zes stuks fruit die in tweeën kunnen worden gesneden.

Product-details

  • De set bestaat uit een houten plank, een mes en zes stuks fruit (kiwi, banaan, sinaasappel, aardbei, citroen en appel)
  • De vruchten worden vastgehouden door klittenband en kunnen daarna in twee worden gescheiden
  • Materiaal: hout
  • Afmetingen: 21,5 x 14,7 x 6 cm
  • Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Opgelet: Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar.
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.