Geen nieuwe meldingen

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontdek verschillende attracties zoals het Avonturenbos, het buitenzwembad en Golf Rush in een mooie bosrijke omgeving.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 6,95 voor entree speelpark + een ronde midgetgolf voor 1 persoon (waarde € 14,95)

Bij dit park wordt de volwassen wereld met haar verantwoordelijkheden en verplichtingen voor het gemak even vergeten. Want in dit park maak je plezier, en alleen maar plezier. Zoveel mogelijk. Hang de piraat uit in Piratenland, doe kleuterig in Kleuterland of zwem een paar baantjes in het zwembad en ren rond op de Alpenweide.

En als je van midgetgolf houdt, moet je bij Adventure Golf zijn. Er zijn 18 “Wild West”-holes waarbij je in een mijnschacht moet afdalen, langs kabbelende beekjes moet huppelen en woeste bergen moet beklimmen. Ook zeker niet te missen is het Avonturenbos met al haar smalle paden, geheimzinnige plekken en onderaardse tunneltjes. Kinderen kunnen hier lekker ravotten en het Romeinse fort bestormen of meedoen met avonturen-uurtjes.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2019 op maandag tot zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, je groupon is je entreebewijs.
Meer info: gratis toegang voor kinderen tot 2 jaar en rolstoelgebruikers. De midgetgolfbaan is voor kinderen tot 12 jaar alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene. Honden niet toegestaan. Toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen - gelegen tussen Venlo en Roermond - bestaat al sinds 1939, toen het met Pinksteren als speeltuin haar poorten opende. Inmiddels, 80 jaar later, is het Noord-Limburgse Klein Zwitserland uitgegroeid tot een populair speelpark dat haar bezoekers dagelijks vermaakt met allerlei verschillende activiteiten in een bosrijke omgeving. Zo heb je Kleuterland, Piratenland, Avonturenbos en Golf Rush (minigolf), maar ook een buitenzwembad, de Alpenweide en het Oude Wilde Westen.

Het park biedt verschillende avonturen-uurtjes, denk hierbij bijvoorbeeld aan hutten bouwen. Maar toch zeker ook aan de nieuwe speeltoestellen die er in het park te vinden zijn. Zo roetsj je van de buisglijbaan en slinger je in de rondte in de schommel. Als dat nog niet genoeg is kan je altijd het grote speelschip in de zandbak enteren om een avontuurlijke reis te maken, net als Professor Dubois. Bij het paviljoen "Op den Berg" is een bruin café, wintertuin en terras en naast de midgetgolfbaan vind je de kiosk voor een frietje, ijsje of snack.

Speelpark Klein Zwitserland

Kinderactiviteiten, Museum en attractie, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.