sluit
V-Day

Spirit and touch

Albatrosstraat 7, Amersfoort

Tuina-behandeling of (laser)-acupunctuur bij Spirit and Touch

Kies optie

In een Notendop

Kies voor een behandeling waarbij je blokkeringen in je energiebanen bestreden worden, zodat je Qi weer vrij kan stromen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een intake en 1x Tuina-behandeling (waarde € 47,50)
  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-behandeling van 50 minuten (waarde € 55)
  • € 54,99 voor 3 acupunctuur-behandelingen van 50 minuten (waarde € 165)

De Tuina manuele therapie heeft als doel de energie van het lichaam weer vrij te maken. Dit gebeurt door middel van verschillende stimulerende massagetechnieken op de energiebanen (meridianen) en drukpunten van je lichaam. Hierdoor wordt je bloedcirculatie bevorderd en worden blokkades opgeheven waardoor je Qi (energie) weer vrij komt.

Je kan ook kiezen voor acupunctuur-behandelingen van telkens 50 minuten. Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0624 803 778 óf via e-mail op info@spiritandtouch.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spirit and touch