Geen nieuwe meldingen

Boccherinilaan 6, Eindhoven

Danscursus Salsa of Bachata van 8 weken bij Spirit Dance Academy in Eindhoven

Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer solo of als koppel de basisstappen van Salsa/Bachata.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

  • € 29,99 voor een beginnerscursus van 8 weken - Salsa voor 1 persoon (waarde € 85)
  • € 29,99 voor een beginnerscursus van 8 weken - Bachata voor 1 persoon (waarde € 85)

  • € 49,99 voor een beginnerscursus van 8 weken - Salsa voor 2 personen (waarde € 170)
  • € 49,99 voor een beginnerscursus van 8 weken - Bachata voor 2 personen (waarde € 170)

Kies je voor de optie voor twee personen, dan doe je als danskoppel mee met de cursus. Als de man/vrouw-verhouding in de lessen niet gelijk is, is dat ook geen probleem. Dan wissel je af en toe van partner en van rol en leer je de dans en je cursusgenoten alleen maar beter kennen.

Beginnerscursus Salsa

Je maakt kennis met de basisstappen van deze exotische dans en leert samen met je danspartner soepel op de zomerse muziek bewegen.

Beginnerscursus Bachata

Leer de basis van de veelzijdige passen van deze feestelijke dans uit de Dominicaanse Republiek.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op cursusdata. Bekijk http://www.salsa-spirit.com/?page_id=1793 voor de cursusdagen van jouw gekozen optie. De cursussen zijn seizoensgebonden dus let goed op wanneer een nieuw seizoen begint. De nieuwe cursus Bachata begint op 30 september 2019 om 20.30 uur; de nieuwe cursus salsa op 30 september 2019 om 19.30 uur
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op spiritdanceacademy@hotmail.com, o.v.v. je telefoonnummer en de les die je wil volgen. Let op: zorg dat je tijdig reserveert, want er is beperkte capaciteit. Bachata gaat alleen door bij minimaal 6 aanmeldingen, aanmelden is dus verplicht.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Als de salsagroep te groot is wordt er een tweede groep ingepland om 21.30 uur op de maandagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spirit Dance Academy

Bij deze sfeervolle dansschool - vlakbij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven - leer je dansen met je voeten maar vooral met je hart. Dat de passie er vanaf spat wordt wel duidelijk wanneer je deelneemt aan een les Salsa, Kizomba, Bachata of Salsa Ladystyling. De enthousiaste dansleraressen van Zuid Amerikaanse en Caribische afkomst doen er alles aan om je de exotische dansstijlen eigen te maken en de spirit door je lijf te voelen stromen. En smaken deze lessen nou naar meer, dan vind je Spirit Dance Academy ook op verschillende landelijke evenementen. De dames zijn daarnaast in te huren voor dansworkshops op maat.

Spirit Dance Academy

Les, Dansles, Plezier of vrije tijd