SplashTours

Parkhaven 9, Rotterdam

Splash-tour van 60 minuten door Rotterdam voor 1, 2 of 4 personen

Kies optie

In een Notendop

Tijdens de Splashtour zie je Rotterdam van zowel het land als van het water.

Over deze deal

Een duik nemen doe je meestal niet met een auto, tenzij je Vin Diesel of James Bond heet. Je hoeft echter geen actieheld zijn om te land en ter zee Rotterdam te verkennen met een Splashtour.

Kies uit de volgende opties


  • € 18,50 voor een Splashtour voor 1 persoon
  • € 37 voor een Splashtour voor 2 personen
  • € 74 voor een Splashtour voor 4 personen

De Splashtour zorgt met een ritje in een amfibiebus voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens een stadsrit op deze toeristenbus zie je de mooiste plekjes van Rotterdam. Daarna volgt de ‘Splash’ en ga je met bus en al het water in voor een rondvaart over de Maas. Zo kan je de stad en zijn skyline ook vanaf het water bewonderen. In totaal duurt de tour zo’n 60 minuten, ideaal voor tijdens je dagtrip. Combineer de Splashtour met een bezoek aan de Euromast, kijk hier om je toegangstickets voor de Euromast via Groupon te bestellen.

Splashtours


Rotterdam is de eerste stad die Splashtours wist te veroveren, en er zullen er nog veel volgen. Met zijn combinatie van rondvaart en rondrijden zie je als tourist alle kanten van de stad die je bezoekt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 september 2015 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online op www.splashtours.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: reserveren kan alleen via de website. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SplashTours