Geen nieuwe meldingen

Sport- en partycentrum De Kegel

Sport- en partycentrum De Kegel

Tot 58% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kom met het hele gezin, je vriendengroep of collega’s twee uur lang pins omgooien en krijg ondertussen gezelschap van warme hapjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als skaten, motorcrossen en suppen is bowlen nadrukkelijk geen sport voor in huis - simpelweg omdat je huisgenoot hoogstwaarschijnlijk niet staat te springen als jij de plinten aanziet voor de geul en de vissenkom gebruikt als bowlingbal. Bewaar de vrede in huis en je enthousiasme voor twee uur lang bowlen bij Sport- en partycentrum De Kegel.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 2 uur bowlen voor max. 6 pers. incl. bittergarnituur - ma t/m vr tot 18.00 uur (waarde € 47,64)
  • € 24,99 voor 2 uur bowlen voor max. 6 pers. incl. bittergarnituur - ma t/m vr vanaf 18.00 uur + za en zo (waarde € 60,64)

Twee uur lang leef je je samen met 5 andere bowlingfanaten uit op één van de zestien bowlingbanen van Sport- en partycentrum De Kegel. En of je nou continu strikes en spares gooit of steevast in de geul, van strijdlust krijg je trek en daarom voorziet het enthousiaste personeel je graag van meer energie in de vorm van een bittergarnituurtje. Verwacht 18 stuks warme hapjes. Dat is drie per persoon, tenzij je snel ongemerkt de hapjes van degene die moet gooien opeet.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 6 mei t/m 15 september 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 020 645 5557, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 6 personen per baan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sport- en partycentrum De Kegel

De Kegel is een sport- en partycentrum aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen met 16 moderne bowlingbanen, 3 restaurants en voldoende ruimte voor feesten, vergaderingen en kinderpartijtjes. Combineer je bowlingavond bijvoorbeeld met een grillarrangement in de oud-Hollandse zaal. Of borrel gezellig na met een ijskoud pilsje aan de bowlingbar, terwijl je meeswingt op discomuziek en het aantal gegooide strikes en spares van de avond bespreekt. Met voldoende parkeergelegenheid kan je gerust met de auto komen. Maar met een rechtstreekse bus vanaf NS-station Amsterdam Centraal kom je er ook met het grootste gemak.

Sport- en partycentrum De Kegel

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.