Geen nieuwe meldingen

Markerkant 132 D, Almere

10, 15 of 20 groepslessen naar keuze bij Sport & Fitness Center in Almere

Tot 80% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kies tussen zumba, salsa, boksen of kickboksen en werk in groepsverband aan je conditie, gewicht of andere doelen die je voor ogen hebt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een 10-rittenkaart voor groepslessen naar keuze (waarde € 125)
  • € 39,99 voor een 15-rittenkaart voor groepslessen naar keuze (waarde € 187,50)
  • € 49,99 voor een 20-rittenkaart voor groepslessen naar keuze (waarde € 250)

Kies tussen zumba, salsa, boksen of kickboksen en werk in groepsverband aan je conditie, gewicht of andere doelen die je voor ogen hebt. Het lesrooster is hier te bekijken.

Sport & Fitness Center

In dit grootse fitnesscentrum in de Markerkant buurt in Almere kan je 24 uur per dag en 365 dagen per jaar terecht om jezelf een flink aan het werk te zetten in het 2.600 m2 ruime complex. In de ontvangstruimte bereid je je voor - of eindig je je sessie - met vers fruit of een goede shake. In deze fitnessruimte sport je op apparaten van hoogwaardige kwaliteit. Je hebt een ruime keuze uit cardio-apparatuur, toestellen, losse schijven, dumbells, barbells en swiss balls. Voor yoga kan je terecht bij Bodhi Tree Yoga, er is een kapsalon, een fysiotherapeut en in dit veelzijdige center ben je uiteraard ook aan het goede adres voor groepslessen.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in. Na inwisseling is je 10- en 15-rittenkaart nog 3 maanden geldig en je 20-rittenkaart nog 6 maanden op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@sportenfitnesscenter.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De rittenkaart is niet overdraagbaar. Je kan de rittenkaart gebruiken voor de groepslessen salsa, zumba, boksen of kickboksen, en dit is tussentijds af te wisselen. Bekijk het lesrooster op http://sportenfitnesscenter.nl/groepslessen/. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Sport & Fitness Center

Sportschool, Sportclub