Geen nieuwe meldingen

Sportcafé De Twee Gezusters

Barbecueën op de Zuid-Afrikaanse braai (2-8 personen) bij De Twee Gezusters in Hoogeveen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 45% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Rijg kip, groenten en garnalen aan de spies en verlekker je met biefstuk, speklappen, hamburgers, stokbrood met sausjes, friet en salades.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 5 opties

  • € 23,50 voor barbecueën op de Zuid-Afrikaanse braai voor 2 pers. (waarde € 39)
  • € 34,50 voor barbecueën op de Zuid-Afrikaanse braai voor 3 pers. (waarde € 58,50)
  • € 44,50 voor barbecueën op de Zuid-Afrikaanse braai voor 4 pers. (waarde € 78)
  • € 64,50 voor barbecueën op de Zuid-Afrikaanse braai voor 6 pers. (waarde € 117)
  • € 84,50 voor barbecueën op de Zuid-Afrikaanse braai voor 8 pers. (waarde € 156)

Misschien wel onder het genot van een fraaie wedstrijd geniet je in dit Sportcafé minstens zo veel van het grillen van vlees op de Zuid-Afrikaanse braai. Je krijgt de beschikking over verschillende soorten vis, vlees en groenten die rijkelijk worden aangevuld. Kip-, groente- en garnalenspiezen bijvoorbeeld en biefstukken, speklappen, hamburgers en ander vlees dat perfect is om te grillen. Daarnaast heb je de keuze uit twee seizoenssalades en eet je stokbrood met kruidenboter en staan er ook drie verschillende sauzen waar je je barbecue-favorieten en friet fijn mee kan bedekken.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag en van april 2019 t/m september 2019 op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Geef bij je reservering door als je graag vegetarisch barbecuet of een speciaal BBQ-menu voor kinderen wil.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De samenstelling van de barbecue kan gedurende het seizoen mogelijk iets veranderen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Arriveren/aanvang vanaf 18.00 tot uiterlijk 19.00 uur. Op de zondag graag arriveren uiterlijk om 18.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportcafé De Twee Gezusters

Sport en gezelligheid gaan in gemoedelijke draf hand in hand in dit café op het Bentinckspark in Hoogeveen. Vanuit het sportcafé heb je uitzicht op de atletiekbaan en kan je zomaar een spannende wedstrijd meepikken. Als het zonnetje aan de hemel staat is het op het buitenterras extra genieten. Naast eten in buffetvorm - bijvoorbeeld steengrillen, Spaanse tapas proeven, barbecueën op een echte Zuid-Afrikaanse braai en je verlekkeren aan stamppot, Mexicaans, Italiaans en burgers - kan je er ook uitstekend terecht voor een avontuurlijk teamuitje. Denk aan bubbelvoetbal, boogschieten, bamboe-bouwen en gezelligheidsspelletjes waarin je het in quiz- of wedstrijdvorm tegen elkaar opneemt. Valt er voor je kleine wat te vieren? Ook dat wordt tot in de puntjes verzorgd. Je parkeert hier overigens gratis.

Sportcafé De Twee Gezusters

Restaurant, BBQ-restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.