sluit
V-Day

Sportclub Match

Sint Gilleshof 5, Amsterdam

5, 10 of 15 keer squashen bij Sportclub Match in Amsterdam Nieuw-West

Kies optie

In een Notendop

Pak een nieuwe sport op of breng meer regelmatigheid in je favoriete sport door een rittenkaart aan te schaffen voor 5-15 keer squashen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
Judith
3 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 4, 2022
Fijn en snel!
D
Derya
3 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 21, 2022
Leuke locatie,goede zalen, makkelijk reserveren, uitstekende faciliteiten en een gezellige cafe
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 16, 2021
Top
M
Mark
5 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 17, 2021
Mooie banen , fijn personeel, zeer nette sportaccomodatie ( kleedkamers, douches en zelfs een sauna). Tevens een heel gezellige bar cq. restaurant met een goede kaart tegen acceptabele prijzen. Kortom : helemaal top, echt een aanrader…!!
M
Manita
35 beoordelingen23 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
augustus 11, 2021
Maar bij eerste bezoek iets meer uit en informatie waar alles en en wat er wordt verwacht! Was fijn geweest maar wij gaan vrijdag weer! Heerlijke tosti’s

Over deze deal

 • 5, 10 of 15 keer squashen

 • Geldig voor sessies van 45 minuten in daluren:

  • Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur
  • Zondag van 13.00 tot 20.00 uur
 • De kaart is geldig voor baanhuur

 • Laat jouw squash-partner 5-15 keer alle hoeken van de baan zien

 • Je reserveert de baan exclusief materiaalhuur

 • Neem dus je eigen spullen mee of huur deze ter plaatse

Opgelet! Donkere en afgevende zolen zijn niet toegestaan.

Over Sportclub Match

Sportclub Match in Amsterdam Nieuw Sloten is een sportcomplex met squash in de hoofdrol. Je kan hier banen en materiaal huren en het centrum organiseert daarnaast trainingen en toernooien. Onder hetzelfde dak kan je ook terecht voor fitness, personal training en verschillende groepslessen, waaronder yoga en Zumba. Sportclub Match is toegankelijk voor iedereen; je hoeft geen lid te zijn om een losse sessie squash of fitness te boeken. Voorafgaand aan je sportsessie opwarmen met een kop koffie of juist nadien afkoelen met een koud drankje kan bij het veelzijdige horecagedeelte van het complex: Eetcafé Thijs. Dit is geen simpele sportkantine, maar een plek waar je uitgebreid kan ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Van verse pancakes in de ochtend en smullen van een mosselpannetje in de avond tot proosten met een cocktail onder het genot van een portie nacho's. Het café ziet groen van de gezellige planten en biedt een groot terras aan twee kanten, om kans op een zonnig plekje te vergroten. Ook met koud weer kan je lekker buiten zitten, met een beetje hulp van de terrasverwarming.

Deal-Voorwaarden

Verplicht telefonisch reserveren op 020 669 5880, o.v.v. Groupon. Wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. De 5-rittenkaart is 3 maanden geldig en de 10-rittenkaart en 15-rittenkaart zijn 9 maanden geldig. Alle rittenkaarten zijn op alle dagen van de week te gebruiken in daluren. Daluren zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 20.00 uur. Neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. De rittenkaart is persoonsgebonden. 1 keer squashen betekent 1 baan van 45 minuten. Maximaal 1 baan reserveren per dag, per rittenkaart. Exclusief materiaalhuur. Schoenen met zwarte zolen of schoenen die je buiten hebt gedragen zijn verboden op de squashbaan, omdat ze af kunnen geven. Heb je geen schoenen met schone zolen, dan kan je deze ook ter plaatse huren. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Sportclub Match