10 tot 20 bootcamplessen bij Sportgooi op verschillende buiten-locaties in Huizen

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop


Er worden 3 bootcamplessen per week gegeven op een buiten-locatie in Huizen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 10 bootcamplessen van 45 min.
  • € 29,99 voor 15 bootcamplessen van 45 min.
  • € 34,99 voor 20 bootcamplessen van 45 min.

In lessen van 45 minuten per keer werk je in groepsverband aan een goede conditie en een fit lichaam. Gemotiveerd door de groep ben je met gebruik van o.a. halters en een springtouw je gehele workout in de buitenlucht aan het knallen. Er worden 3 bootcamplessen per week gegeven op verschillende locaties in Huizen. Zo sport je de ene keer op het strand, om de andere keer in het park aan de slag te gaan. Bekijk het actuele lesrooster in de gratis app, welke in de appstore te vinden is onder de naam “Sport ‘t Gooi” of op de website.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 2 maanden na aankoop in voor je eerste les. Na inwisseling heb je nog 4 maanden (bij 10 of 15 lessen) óf 6 maanden (bij 20 lessen) de tijd om de rest van de lessen op te maken. Check het rooster voor de actuele lestijden op https://sportgooi.nl/agenda.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@sportgooi.nl, o.v.v. Groupon, je telefoonnummer en de gewenste locatie, dag en tijd.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. Een proefles i.c.m. deze groupon is niet mogelijk. Ben je lid van Sportgooi of heb je je minder dan een jaar geleden uitgeschreven, dan is je groupon niet geldig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportgooi


Bij Sportgooi weten ze van aanpakken en gaan ze motiverend te werk om iedereen in Het Gooi op zijn of haar manier fit te krijgen. Je kan in Bussum terecht voor personal training en in Hilversum voor groepslessen en moderne fitnessapparatuur. Maar Sportgooi neemt je ook graag mee de natuur in. Met een gemotiveerde groep bootcampen of met een personal trainer aan je persoonlijke doelen werken in de frisse buitenlucht is hier dan ook aan de orde van de dag. Ook kan je je opgeven voor de Mudmaster-trainingen, waar je 6 weken voor obstacle-run Mudmasters (in Biddinghuizen) met een groep begint met trainen, om met dezelfde groep uiteindelijk mee te doen aan dat sportevenement.

Sportgooi

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.