Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Sportieve paaldanslessen voor 1 of 2 personen bij Sportief Paaldansen op diverse locaties

670+ gekocht
Van
€ 75
€ 29,99
60% korting
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Perfectioneer je ritme en lenigheid, train je spieren en verbeter je conditie met deze lessen voor zowel beginners als gevorderden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
Erna
3 beoordelingen1 beoordelingen
september 6, 2021
Groupon niet kunnen inwisselen. Codes zijn wel verzilverd door Sportief Paaldansen, maar ik mag ze niet gebruiken. Kreeg wel mee dat ik m’n geld terug kan vragen. Ben benieuwd hoe lang dit proces zal duren Gr
D
Dominique
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 9, 2021
Een duidelijke site, lijkt wel iets verouderd maar dat is niet erg. Goede en snelle services met het omzetten van de groupon in credits. Bevestigingsmails worden verzonden, vind ik altijd prettige gedachte.
L
Laila
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 14, 2021
Super open en uitnodigend!
A
annelies
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 26, 2021
Goede service
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 9, 2020
perfect
A
Anastasia
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 20, 2020
Ervaren en leuke docenten, aandacht voor de groep als geheel en het individu, ruimte voor beginners en gevorderden, prettige sfeer.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor 5x een sportieve paaldansles voor 1 persoon (waarde € 75)
  • € 54,99 voor 5x een sportieve paaldansles voor 2 personen (waarde € 150)

  • € 59,99 voor 10x een sportieve paaldansles voor 1 persoon (waarde € 140)
  • € 109,99 voor 10x een sportieve paaldansles voor 2 personen (waarde € 280)

Perfectioneer je ritme en lenigheid, train je spieren en verbeter je conditie met deze lessen voor zowel beginners als gevorderden. De lessen duren anderhalf uur en worden aangeboden in de volgende steden:

  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Utrecht

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Bekijk hier de lestijden: www.sportiefpaaldansen.nl/nl/info/lesrooster/. Bij de online boeking wordt je groupon omgezet naar "paaldans-credits". Je kan de credits gebruiken tot 3 maanden voor de optie met 5 lessen en 6 maanden voor de optie met 10 lessen na ontvangst van de bevestigingsmail en credits.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht vooraf via gr.pn/1Iua0aW, met gebruik van je groupon-codes. Je krijgt een online account waarmee je de lessen kan inplannen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Alleen geldig voor nieuwe leden. Alleen geldig voor de door jou gekozen locatie. De eerste les is altijd een proefles waarin je de basis leert en voorbereid wordt op de vervolglessen. Maximaal 12 deelnemers per les. Let op: "paaldans-credits zijn niet inwisselbaar tegen contanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportief Paaldansen

Sportief Paaldansen – de naam zegt het al – verzorgt op een sportieve manier paaldanslessen. Dankzij hun kennis en ervaring geven de professionele leraressen deskundige en plezierige paaldanstrainingen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Goed voor het lichaam en je zelfvertrouwen en ook geschikt als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Toch weer eens wat anders. En wie denkt dat paaldansen alleen voor 18+ is heeft het mis: bij Sportief Paaldansen zijn de 'kleintjes' ook meer dan welkom voor een kinderfeestje of paalgym.