Sports & Businesscampus De Vechtsebanen

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop


Jong en oud leven zich op eigen wijze uit in winterse sferen op de semi-overdekte 400-meterbaan en de binnenbaan van 30 x 60 meter.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Anders dan bij je normale schoenen ziet het er bij je schaatsen opmerkelijk uit als je gaat lopen en ben je juist lekker bezig als je 10 meter uitglijdt. Laat deze niet lopen: entree voor de schaatsbanen van Sports & Businesscampus De Vechtsebanen.

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor entree voor 2 volwassenen (waarde € 18)
  • € 14,99 voor entree voor 3 volwassenen (waarde € 27)
  • € 18,99 voor entree voor 4 volwassenen (waarde € 36)

  • € 10,99 voor entree voor 2 volwassenen + 1 kind (waarde € 23,25)

De volwassenen-tickets zijn geldig voor 13 jaar en ouder, de kinder-tickets voor 3 t/m 12 jaar. Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Met deze schaatsdeal bij de Vechtsebanen in Utrecht krijg je toegang tot beide ijsbanen van het complex. Er is ruimte genoeg voor iedereen op de semi-overdekte 400-meterbaan en op het indoor-ijshockeyveld van 30 x 60 meter. Of dit nu is om fanatiek rondjes te schaatsen of gewoon om gezellig met de familie op het ijs te spelen. Schaatsen zijn ter plaatse te huur, maar de gelouterde schaatser kan uiteraard gewoon zijn eigen ijzers meebrengen.

  • Entree voor De Vechtsebanen in Utrecht
  • Twee schaatsbanen
  • Schaatsen te huren
  • Eindeloos schaatsplezier

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 7 januari 2019 t/m 17 maart 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De volwassenen-tickets zijn geldig voor personen van 13 jaar en ouder. De kinder-tickets zijn geldig voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sports & Businesscampus De Vechtsebanen


Sports & Businesscampus De Vechtsebanen aan de Mississipidreef in Utrecht is een veelzijdige plek voor sporten, evenementen en vergaderingen. Met twee ruime schaatsbanen - een 400-meterbaan en een ijshockeyveld - kan je in de voetsporen treden van één van de vele schaatskampioenen die ons land rijk is (of in ieder geval doen alsof). Zo werk je hier aan je conditie door scherpe rondetijden te rijden, maar spendeer je net zo goed een gezellig dagje met de familie op het ijs. De ijsbaan bevat tevens een shop waar je je ijzers laat bijslijpen als je ze na lange tijd weer uit de kast tevoorschijn haalt. En als je helemaal geen schaatsen hebt, niet getreurd, want verhuren doen ze hier ook.

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Schaatsen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.