Geen nieuwe meldingen

Sportschool American Fitness

Blasisusstraat 144, Amsterdam

Drie maanden onbeperkt groepslessen verdedigingssport bij sportschool American Fitness

50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Boost je zelfvertrouwen en verbeter je conditie

  • Keuze uit o.a. taekwondo, karate en thaiboksen

  • Sportschool met open sfeer vlakbij 't Oosterpark

Over deze deal

Mr Miyagi gaf ons een belangrijke wijsheid mee in de cultfilm ‘The Karate Kid’: karate doen of niet doen is beide prima maar als je DENKT dat je het kunt, loopt het slecht af. Met een abonnement bij sportschool American Fitness ben je na drie maanden overtuigd van je kunnen in een van de aangeboden verdedigingssporten.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor een driemaandenabonnement voor 1 persoon (waarde € 223)
  • € 74,99 voor een driemaandenabonnement voor 2 personen (waarde € 446)

Drie maanden lang kan je elke week de lessen naar keuze volgen, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Taekwondo is een stijlvolle verdedigingssport waarbij het accent op de voeten en de benen ligt. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de conditie, kracht, lenigheid en basisvormen van taekwondo.

Pencak silat is een sierlijke Indonesische verdedigingskunst met volop uitdagingen. Bij deze eeuwenoude sport valt een hoge mate van perfectie na te streven en wordt er getraind op praktische zelfverdediging.

Karate legt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken, en bouwt karakter bij de beoefenaar.

Tot slot is thaiboksen voor dames een sport voor het gehele lichaam waarbij je zowel handen als benen mag gebruiken en de nadruk ligt op het trainen van techniek en conditie. In deze gedisciplineerde sport kan je je agressie kwijt maar leer je tegelijkertijd om respect te hebben voor je tegenstander. Je kan ook nog kiezen voor een combi workout, een allround les waarbij je o.a. afwisselend gebruikmaakt van gewichtjes, steps en grondoefeningen.

Bekijk hier het lesrooster.

Sportschool American Fitness


American Fitness vind je in Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark, en bestaat al sinds 1983. Deze allround sportschool richt zich met name op aerobic, dance en martial arts. Persoonlijke aandacht en een gezellige en open sfeer zijn kenmerkend voor deze sportschool.

Wat je moet weten

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop, deze is na verzilvering 3 maanden geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief borg voor de ledenpas à € 9,50. De borgkosten betaal je rechtstreeks bij Sportschool American Fitness.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0614 034 297, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe leden. Na je eerste bezoek gaan je 3 maanden in. Niet geldig voor boxingfun, thaiboksen mannen en judo jeugd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportschool American Fitness