Geen nieuwe meldingen

Sportschool American Fitness

Blasisusstraat 144, Amsterdam

Drie maanden onbeperkt groepslessen vechtsport bij sportschool American Fitness

Kies optie

In een Notendop

Meer zelfvertrouwen, een betere conditie uit de sportschool.

Over deze deal

Mr Miyagi gaf ons een belangrijke wijsheid mee in de cultfilm ‘The Karate Kid’: karate doen of niet doen is beide prima maar als je DENKT dat je het kan, loopt het slecht af. Knok je door drie maanden onbeperkt vechtsporten bij American Fitness en je weet veel meer, vooral over jezelf.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor een driemaandenabonnement voor 1 persoon (waarde € 223)
  • € 74,99 voor een driemaandenabonnement voor 2 personen (waarde € 446)

Drie maanden lang kan je elke week lessen naar keuze volgen, geschikt voor volwassenen en voor kinderen. Taekwondo is een stijlvolle verdedigingssport waarbij het accent op de voeten en de benen ligt. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de conditie, kracht en lenigheid. Pencak Silat is een sierlijke Indonesische verdedigingskunst met volop uitdagingen. Bij deze eeuwenoude sport valt een hoge mate van perfectie na te streven en wordt er getraind op praktische zelfverdediging. Karate legt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken, en bouwt karakter in de beoefenaar. Tot slot is Thaiboksen een sport voor het gehele lichaam waarbij je zowel handen als benen mag gebruiken en de nadruk ligt op het trainen van techniek en conditie. In deze gedisciplineerde sport kan je je agressie kwijt maar leer je tegelijkertijd om respect te hebben voor je tegenstander. Je kan ook nog kiezen voor een Combi Workout, een allround les waarbij o.a. je afwisselend gebruik maakt van gewichtjes, steps en grondoefeningen.

Bekijk hier het lesrooster.

Sportschool American Fitness


American Fitness vind je in Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark, en bestaat al sinds 1983. Deze allround sportschool richt zich met name op aerobic, dance en martial arts. Persoonlijke aandacht en een open sfeer zijn kenmerkend voor deze sportschool.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/kVHkGV2YNCwoHvMnfZsa/oc-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470” />

Wat je moet weten

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop, deze is na verzilvering 3 maanden geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief borg voor de ledenpas à € 9,50. De bezorgkosten betaal je rechtstreeks bij Sportschool American Fitness.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0614 034 297, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe leden. Na je eerste bezoek gaan je 3 maanden in. Niet geldig voor boxingfun, thaiboksen mannen en judo jeugd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportschool American Fitness