Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Sporttainment Center De Uithof

Sporttainment Center De Uithof

Kies optie

In een Notendop

Ski of snowboard 120 of 240 minuten lang vrij tijdens een gezellig dagje wintersport dicht bij huis.

Over deze deal

  • 2 of 4 uur skiën of snowboarden
  • Op een 211 meter lange sneeuwbaan
  • Geldig voor zowel kinderen als volwassenen t/m 31 oktober 2020

  • De piste is geschikt voor beginners én gevorderden
  • En heeft maar liefst 4 skiliften, zodat je direct weer naar boven kan
  • Exclusief materiaalhuur, het gebruik van skistokken is echter wel gratis

Op steenworp afstand van het strand van Kijkduin prijkt 365 dagen in het jaar een besneeuwde piste van 225 meter. Je kan 2 of 4 uur lang skiën of snowboarden op echte sneeuw. De temperatuur op de sneeuwbaan wordt continu op ongeveer -8 graden Celsius gehouden om de sneeuw uitstekend van kwaliteit te maken. Net zoals in de Alpen wordt ook de indoorpiste van De Uithof zeer regelmatig geprepareerd.

Een aantal praktische zaken:

  • Lockers zijn aanwezig, te huur voor € 1
  • Handschoenen zijn verplicht
  • Het dragen van warme kleding wordt aangeraden, het is immers -8 graden Celsius op de piste

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2020 op reguliere openingstijden volgens https://www.deuithof.nl/sneeuw/informatie-skien-snowboarden/. Let op: het weekend (met name zondag) is erg druk bij De Uithof. Dit kan ervoor zorgen dat je langer moet wachten bij de kassa, skiliften of zelfs voor de toegang van de sneeuwbaan. Houd hier rekening mee.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij de kassa op je mobiel op afgedrukt, daar wordt hij ingewisseld voor een skipas. Exclusief materiaal en kleding. Tot en met 16 jaar is een helm verplicht, deze is te huur huren op locatie of neem 'm zelf mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De Uithof in niet rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sporttainment Center De Uithof

De Uithof is een gigantisch sportcentrum in Den Haag met diverse area’s en activiteiten. Met zoveel vierkante meters is overal ruimte voor. De sneeuwhelling is bijvoorbeeld 211 meter lang en de ijsbaan telt 400 meter. Er is een ijshockeyhal, de beroemde kartbaan, een lasergamehal, een klimmuur en een healthclub. Daarnaast vind je er een zaak waar je schaatsen kan huren, kopen of laten slijpen, een aantal themabars en een gezellig Grand Café. De Uithof biedt ook ruimte voor vergaderingen en evenementen.