Geen nieuwe meldingen
Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Rust, ruimte en zeelucht met een hengeltje in de Oosterschelde tijdens een boottocht met bar aan boord.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
F
Ferket
3 beoordelingen3 beoordelingen
oktober 20, 2019
Leuke boottrip!
D
Dirk
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 29, 2019
alles super
L
Lies
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 11, 2019
Erg leuk en veel zeehonden gezien. Van best wel dichtbij.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Net als complimentjes probeer je naar vissen ook te hengelen, maken sommige mensen er echt een sport van en ga je altijd wel naar huis met een goede vangst. Je doet het goed met Sportvisserij Eendracht.

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor een dag bootvissen voor 1 persoon (waarde € 29,50)
  • € 28,99 voor een dag bootvissen voor 2 personen (waarde € 59)
  • € 57,99 voor een dag bootvissen voor 4 personen (waarde € 118)
  • € 84,99 voor een dag bootvissen voor 6 personen (waarde € 177)

Je stapt op aan de havenkade van Bruinisse voor een dag bootvissen op de Oosterschelde. Dagvissen is het hele jaar door mogelijk: in de zomer van 8.30 tot 16.00 uur en in de winter (oktober t/m maart) van 08.00 tot 16.15 uur. Voor de vangstgarantie zie voorwaarden op de website. Uiteraard mag je je dagvangst na afloop mee naar huis nemen.

De Eendracht brengt je binnen een uur naar een mooie plek op de Oosterschelde met uitzicht op de Zeelandbrug. Intussen heb je een kop koffie kunnen drinken en je kunnen voorbereiden om je hengel uit te gooien. Uiteraard krijg je ook uitleg en instructies en je hoeft niet te kunnen vissen of materiaal mee te hebben, alles is aan boord verkrijgbaar (het meeste om te huren) tegen een meerprijs.

Overdag geniet je van het imposante uitzicht. Aan boord is een bar waar je terecht kan voor een broodje, frietje of een drankje (maar die zijn niet inbegrepen bij deze deal).

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op vaardata. Bekijk de actuele vertrekdata op http://www.eendracht1.nl/opstapdagen/.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: huur hengelset met onderlijn € 10, aas € 9 per pakje - ter plekke te betalen.
Reserveren: verplicht minimaal 3 dagen van tevoren via e-mail op info@eendracht1.nl, o.v.v. Groupon. Geef in de e-mail je grouponcode door, je mobiele nummer, je gewenste datum van afvaart en evt. ook hoeveel aas-pakjes en hengels je wil huren.
Annuleren: na bevestiging is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Aan boord kan je broodjes, frietjes, frietschotels en drankjes bestellen, deze zijn niet inbegrepen bij de deal. Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze zijn bevestigd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportvisserij Eendracht

De Oosterschelde is een adembenemend natuurreservaat in Zeeland waar een grote verscheidenheid aan vissen, zeehonden (die je zomaar kan zien zwemmen), kreeften, mosselen en andere schaaldieren leeft. Het is mogelijk hier onder andere paling, zeebaars, makreel, tong en poon te vangen. Tijdens een sportief dan wel recreatief uitje op het water krijg je binnen enkele seconden al het gevoel dat je op vakantie bent. Met De Eendracht kan je op pad om actief te vissen of je kan mee op de boot om te relaxen en te genieten van een zeehondensafari.

Sportvisserij Eendracht

Sport of buitenactiviteit, Vissen, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen