Geen nieuwe meldingen

Sportvisserij Eendracht

Zeehondensafari van 3 uur op de Oosterschelde voor 1-8 personen met De Eendracht in Zeeland

Tot 46% korting.
Kies optie

In een Notendop

Uitwaaien en onderweg zo veel mogelijk zeehonden spotten - de beestjes zijn erg nieuwsgierig en komen vaak tot op wel 5 meter van de boot.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Bij een paard, koe en hond denk je niet gelijk aan een safari, behalve als het olijke zeebewoners zijn. Spot zeehonden van dichtbij met De Eendracht.

Kies uit 6 opties

  • € 12,50 voor een zeehondensafari voor 1 persoon (waarde € 22)
  • € 25 voor een zeehondensafari voor 2 personen (waarde € 44)
  • € 37,50 voor een zeehondensafari voor 3 personen (waarde € 66)
  • € 49,50 voor een zeehondensafari voor 4 personen (waarde € 88)
  • € 72,50 voor een zeehondensafari voor 6 personen (waarde € 132)
  • € 94,50 voor een zeehondensafari voor 8 personen (waarde € 176)

Je stapt aan boord van De Eendracht aan de havenkade van Bruinisse voor een 3 uur durende tocht. Je vaart langs allerlei grote binnenvaartschepen en je ziet mosselbanken en diepe stroomgeulen om uiteindelijk oog in oog te komen met zeehonden op de zeehondenzandbank. Veel van deze schattige beestjes zijn erg nieuwsgierig en komen tot op wel 5 meter van de boot. Op het schip is een bar waar je terecht kan voor een (niet bij deze deal inbegrepen) broodje, frietje, frietschotel of drankje. Dit alles speelt zich af met de indrukwekkende Zeelandbrug op de achtergrond als decor.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 11 maart /m 31 oktober 2019 op vaardata. Bekijk de actuele vertrekdata op http://www.eendracht1.nl/zeehondensafari/.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: na bevestiging is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: aan boord kan je broodjes, frietjes, frietschotels en drankjes bestellen, deze zijn niet inbegrepen bij deze deal. Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de boot. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sportvisserij Eendracht

De Oosterschelde is een adembenemend natuurreservaat in Zeeland waar een grote verscheidenheid aan vissen, zeehonden (die je zomaar kan zien zwemmen), kreeften, mosselen en andere schaaldieren leeft. Het is mogelijk hier onder andere paling, zeebaars, makreel, tong en poon te vangen. Tijdens een sportief dan wel recreatief uitje op het water krijg je binnen enkele seconden al het gevoel dat je op vakantie bent. Met De Eendracht kan je op pad om actief te vissen of je kan mee op de boot om te relaxen en te genieten van een zeehondensafari.

Sportvisserij Eendracht

Sightseeing of tour, Outdoor-avontuur & tocht, Dierentuin, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.