sluit
TTD Launch

Squash 071

Smaragdlaan 99, Leiden

5, 10 of 15 keer squashen bij Squash 071 in Leiden

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je tegenspeler alle hoeken van de baan zien tijdens dit behendige spel en doe ondertussen een levendige lichtvoetige workout.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Rittenkaart voor 5, 10 of 15 keer squashen
  • Één rit is voor 30 minuten baanhuur, dus voor een wedstrijd van 2 personen
  • Neem je eigen racket mee of huur er één voor € 2,50
  • Balletjes lenen is gratis

Met deze deal bij Squash 071 in Leiden kan je een familielid, vriend of collega eens goed de hoeken van de kamer laten zien. Inclusief is 30 minuten baanhuur en een balletje. Mocht je nou geen eigen racket hebben, dan kan je die ter plekke tegen een kleine vergoeding huren. Squash is vrij intensief, dus met 5, 10 of 15 keer spelen bij Squash 017 heb je meermaals het voldane gevoel van sporten door je lichaam gieren. Goed voor je lichaam en nog eens gezellig en goed voor de onderlinge relatie ook (als je de ander tenminste laat winnen).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je rittenkaart nog 6 maanden geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren online via https://squash071.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Rackets zijn te huur voor € 2,50 per stuk, een balletje leen je gratis ter plekke. 1 rit is geldig voor 30 minuten. Je kan reserveren voor 30 of 60 minuten. Als je voor 60 minuten reserveert kost het je 2 ritten van je rittenkaart. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Squash 071

In het sportieve hoekje van Leiden speel je bij Squash 071 op vier professionele banen die je huurt met je squashgenoot of met je team om bijvoorbeeld een toernooi te organiseren. Na afloop kan je in de kantine nog even de wedstrijd bespreken onder het genot van een (sport)drankje met snacks. Je kan ook nog even blijven hangen voor een live-uitzending van diverse sporten, al dan niet met een gezond menuutje. Of voor een potje darten of poolen, gewoon omdat het kan.