Geen nieuwe meldingen

Ontspanningsmassage, naar keuze met voetmassage bij Stam & Beauty in Hilversum

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Van top tot teen ontspannen tijdens een bezoek aan deze Hilversumse salon, het is iedereen aan te raden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1x ontspanningsmassage van 30 min. (waarde € 35)
  • € 54,99 voor 3x ontspanningsmassage van 30 min (waarde € 105)

  • € 24,99 voor 1x ontspanningsmassage van 30 min. + voetmassage van 15 min. (waarde € 49)
  • € 64,99 voor 3x ontspanningsmassage van 30 min. + voetmassage van 15 min. (waarde € 147)

Deze ontspanningsmassage wordt ingezet voor verbetering van de doorstroming van het bloed, circulatie van zuurstof en voedingstoffen naar de huid, organen en botten. Laat je een half uur per keer masseren als je last hebt van stressklachten of gewoon even toe bent aan ontspanning.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via stamandbeauty.nl, onder het kopje ''Boek een afspraak'' en o.v.v. Groupon.
Annuleren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 035 623 1125, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig in combinatie met andere actie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stam & Beauty

Stam & Beauty aan de Neuweg in Hilversum is een bedevaartsoord voor liefhebbers van schoonheid en goede verzorging. Al sinds 1976, toen Sonja hier haar eigen praktijk begon, keren vrouwen regelmatig terug voor het brede scala aan beautybehandelingen die er worden aangeboden. Een ontspannen sfeer en gebruik van natuurlijke en duurzame producten in combinatie met ruim 40 jaar aan ervaring worden 'ingezet' om er een one-of-a-kind reis van te maken. Velen zullen de praktijk wellicht kennen onder de naam Sonja's Beauty Center, maar door de toevoeging van drie nieuwe beautyspecialistes - Lindsay, Jasmijn en Demi - heeft de naam een kleine metamorfose ondergaan. Andere naam, maar dezelfde specialisaties, kennis en doorzettingsvermogen om er alles aan te doen jou met een goed gevoel huiswaarts te laten keren.

Stam & Beauty

Massage, Shiatsu massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.