Geen nieuwe meldingen

67 locaties

50% korting op jouw afbeelding op canvas bij Office Centre door heel Nederland

Kies optie

In een Notendop

Laat je mooiste vakantiefoto, het allerleukste kiekje van je (klein)kinderen of die schattige slaapfoto van je hond vereeuwigen op canvas.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een likje verf, behang of je schoonmoeder achter dat behang kan een afbeelding op canvas jouw muur net dat beetje extra geven. Maak van je saaie muur een eyecatcher met korting bij Office Centret.

De deal

 • € 4,99 voor 50% korting op jouw afbeelding op canvas (afmetingen 30x30 tot 80x80 cm)

Heb je nog een muur in je huis die wel wat opgefleurd kan worden of ben je nog op zoek naar een persoonlijk kado voor een goede vriend(in) of lief familielid? Een waardevolle foto op canvas doet wonderen. Om er maar een cliché in te gooien: een beeld zegt meer dan duizend woorden en een beeld voor de helft van de prijs aan de muur doet wonderen voor je huis en je budget.

Een veelzeggende verrassing of aansprekende decoratie voor in je woning heb je dus al in een paar simpele stappen: kies een afbeelding uit, geef het gewenste formaat door en haal je canvas op in een van de vestigingen van Office Centre.

Geldig voor de volgende formaten:

 • 30x30 cm
 • 30x40 cm
 • 40x40 cm
 • 30x60 cm
 • 30x80 cm
 • 40x60 cm
 • 60x60 cm
 • 40x80 cm
 • 60x80 cm
 • 80x80 cm

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Je kan je order 24/7 online plaatsen óf je bezoekt een van de verkooppunten om daar je bestand aan te leveren. Wanneer je voor online bestellen kiest, maak je eerst in een paar simpele stappen een account aan op https://www.staples.nl. Onder het tabblad "Services" kies je voor de optie "Copy & Print". Onder het tabblad "XL-Prints/Grootformaat" staat vervolgens de optie "Canvas" (vierkant of rechthoekig). Kies de maat die je wil en upload je bestand. Rond je bestelling af en kies een van de vestigingen van Office Centre uit om je canvas op te halen. Je canvas zal hier worden geproduceerd en je ontvangt een bericht wanneer deze klaar ligt. Op locatie "Betaal" je vervolgens door je groupon in te leveren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geen restitutie mogelijk. Niet geldig voor het rechthoekige formaat 100x150 cm en voor het vierkante formaat 100x100 cm. Geldig voor kant en klaar aangeleverde bestanden op een van de volgende formaten: 30x30 cm, 30x40 cm, 40x40 cm, 30x60 cm, 30x80 cm, 40x60 cm, 60x60 cm, 40x80 cm, 60x80 cm en 80x80 cm. Vraag je Office Centre je bestanden te bewerken, dan wordt hier een toeslag voor gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Office Centre

Office Centre is een wereldwijd opererende leverancier van kantoorartikelen. Het bedrijf heeft meerdere gespecialiseerde onderdelen zoals EasyTech en Copy & Print. Bij EasyTech kan je terecht voor computerhulp en deskundig advies voor je notebook, netbook, desktop, tablet of smartphone. Copy & Print verzorgt print- en drukwerk zoals visitekaartjes met je eigen logo, posters en flyers. Je kan de winkels door heel Nederland vinden.