Geen nieuwe meldingen

Star Wars Suite 2019: entreeticket voor 21 nov. in Concertgebouw Amsterdam en 25 nov. in De Doelen Rotterdam

Tot 42% korting.
130+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Geniet van een waanzinnige gehoormassage met wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars-film, onder leiding van dirigent Raymond Janssen.

Wat je krijgt

  • Rang 1 of Rang 2 ticket(s) voor Star Wars Suite
  • Data: donderdag 21 en maandag 25 november 2019
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Locaties:
    • Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam
    • De Doelen, Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam

Met het indrukkende aantal van 150+ muzikanten komt de film Star Wars op grootse muzikale wijze naar het Concertgebouw in Amsterdam en enkele dagen later naar De Doelen in Rotterdam. Onder leiding van dirigent Raymond Janssen (die furore maakte met Matthäus Passion) worden de wereldberoemde nummers van componist John Williams door The International Symphony Orchestra of LVIV & The National Choir of Ukraine ‘Dumka’ ten gehore gebracht. Ruim anderhalf uur wordt gevuld met heroïsche en explosieve stukken, afgewisseld met verheven muziek waardoor de tijd voor even stil lijkt te staan.

In 2018 kende The Star Wars Suite een daverende première met dezelfde meeslepende muzikale tonen als dit jaar. Het belooft dan ook dit jaar een avond vol emotie en vervoering te worden, met stukken als The Duel of Fates, Luke & Leia en The Imperial March. En dat is slechts een kleine greep uit de legendarische 10-delige filmreeks, die bekroond werd met meerdere Oscars.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor Star Wars Suite op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je e-tickets worden uiterlijk een week voor het concert per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je een week voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum of geannuleerd.
Meer info: voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Star Wars Suite

Nachtleven, Concert, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen, Muziek