Geen nieuwe meldingen

Stedemaeght Sailing Charters

Stedemaeght Sailing Charters

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Complete zeildag (9.30-18.00 uur) van Bataviahaven Lelystad naar Hoorn of Volendam en weer terug incl. koffie/thee, lunch en borrelgarnituur

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De glinstering van de zon op het water geeft net als de jaloerse blikken vanaf de kant extra glans aan een ontspannen boottocht. Ervaar het reilen en zeilen van driemaster De Stedemaeght met een tocht naar Hoorn of Volendam.

Kies uit 4 opties

  • € 47,50 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Hoorn voor 1 persoon (waarde € 95)
  • € 94,50 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Hoorn voor 2 personen (waarde € 190)

  • € 49,50 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Volendam voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 98,50 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Volendam voor 2 personen (waarde € 198)

De zeildag naar Hoorn

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en om 10.00 uur gaan de touwen los en vaar je de Lelystadse Bataviahaven uit. Koers: noord-west. Eenmaal buiten de haven worden de zeilen gehesen. Er wordt koers gezet naar Hoorn, waar je na ongeveer drie uur arriveert. In dit oude Zuiderzeestadje krijg je anderhalf uur de tijd voor een wandeling langs de oude pakhuizen en statige herenhuizen uit de bloeiperiode van de VOC. Weer terug aan boord geniet je van een uitgebreid lunchbuffet en in de loop van de middag krijg je een borrelgarnituur aangeboden. Tussen 17.00 en 17.30 uur zal de Stedemaeght weer aanmeren in de Bataviahaven.

De zeildag naar Volendam

Ook hier is de aanvang 9.30 uur en staat de koffie al voor je klaar. Om 10.00 uur vaar je de Bataviahaven in Lelystad uit. Er wordt koers gezet naar de Gouwzee, waar je na ongeveer 2 uur arriveert. De Stedemaeght ligt te diep in het water om Volendam binnen te varen, waardoor je een extra tochtje op een tender maakt om naar de vaste wal te komen. Je wordt afgezet op de Dijk van Volendam, waar je ruim een uur de gelegenheid krijgt voor een kijkje in de winkeltjes en een drankje op de terrasjes. Na een uitgebreid lunchbuffet en in de loop van de middag een borrelgarnituur gaat het anker weer op voor de terugreis naar de Bataviahaven waar je tussen 17.00 uur en 17.30 uur terugkeert. Met een heus “tabee” aan de bemanning neem je afscheid.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 september 2019 op op één van de afvaardata, controleer de website voor de beschikbaarheid (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://groupon.stedemaeght.nl/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: niet mogelijk. Een omboekverzekering is echter wel aan te schaffen voor € 3, te betalen aan Stedemaeght.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De boot is niet rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stedemaeght Sailing Charters

De Stedemaeght is een sierlijke driemaster met ruimte voor 150 gasten. Deze statige bark is een luxueus, traditioneel zeilschip. De zorgvuldig ingerichte vertrekken ademen de sfeer van verre landen en vervlogen tijden. Het schip is onder meer voorzien van een ruime lounge, een dansvloer, een bar, een deksalon en een VIP-room.

Stedemaeght Sailing Charters

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Zeilen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.