Geen nieuwe meldingen

Sportmassages bij Steve's Gym in Hoogvliet, nabij Rotterdam

4 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Of het nu je hamstrings, kuiten of schouders zijn, bij Steve’s Gym laat je alles na intensieve inspanning weer lekker loskneden.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

87% van alle blessures worden opgelopen in de derde helft, dit komt evenredig overeen met het percentage hoofdpijn op maandag. Don’t break a leg en wees de blessure voor met een sportmassage bij Steve’s Gym.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 sportmassage van 60 minuten
  • € 54,99 voor 3 sportmassages van 60 minuten
  • € 79,99 voor 5 sportmassages van 60 minuten

Als je veel sport is het erg vervelend om met pijntjes langs de kant te moeten blijven staan, maar ook als je minder vaak sport is een sportmassage altijd welkom. Samen met de masseur bespreek je waar jouw pijnpunten en probleemgebieden liggen, zodat er daarna even flink op los gemasseerd kan worden. Misschien zijn het je hamstrings, je kuiten of toch weer die opspelende rug? Laat alles lekker loskneden, zodat je er daarna weer vol tegenaan kan.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week tussen 18.00 en 22.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, 1 extra groupon te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf telefonisch via 0610 343 178.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Steve's Gym

In Hoogvliet-Noord, onder de rook van Rotterdam, vind je Steve's Gym. Als je gemotiveerd bent om fit te worden maar de motivatie nog mist, helpt Steve je hierbij. Er wordt training gegeven in kleine groepjes voor een persoonlijke aanpak gericht op jouw doelen. Liever alleen? Ook personal training is een mogelijkheid. Mocht je liever in de frisse buitenlucht sporten, dan kan dat ook. De trainers geven iedere week diverse bootcamps in en om Rotterdam, zodat je bijna geen excuus meer hebt om op de bank te blijven zitten.

Steve's Gym

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.