Geen nieuwe meldingen

1-6 online cursussen gezondheid incl. examen & certificaat bij Stichting Gezondheid

Tot 88% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zet jezelf door middel van stichtende digitale voorbeelden op weg naar een fitter leven.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een stichtend voorbeeld volgen is een deel van je leven: voetballers waar je elke dribbel van afkeek, de taarten die je van je grootmoeder leerde maken of die keren dat je slaagde voor je toetsen wiskunde door even opzij te kijken hoe goed je buurman het kon. Onder het motto: online kennis is het begin van alle gezondheid, zet Stichting Gezonheid je op weg naar een fitter leven met een digitaal goed voorbeeld.

Kies uit de volgende opties


  • € 9,99 voor 1 online cursus Gezondheid incl. certificaat (waarde € 49)
  • € 24,99 voor 3 online cursussen Gezondheid incl. certificaat (waarde € 147)
  • € 34,99 voor 6 online cursussen Gezondheid incl. certificaat (waarde € 294)

Doorheen de cursussen behandel je verschillende thema’s op het gebied van vitaal leven en fit worden. De cursus is voor iedereen die gezonder wil leven en die graag voor zijn eigen gezondheid zorgt, of voor wie zijn naasten wil helpen met hun gezondheid. Met 25 uur aan online lesmateriaal kan je je goed voorbereiden op het examen aan het eind van de cursussen. De trainingen zijn online te volgen door middel van mooie en duidelijke video’s. Daarnaast worden er ook handige digitale werkboeken meegeleverd.

De cursussen zijn inclusief examen. Wanneer je slaagt, mag je jezelf een gezondheidsexpert noemen. Eigenaar Stephan Rooijackers staat geregistreerd bij het CRKBO en hij ondertekent je certificaat.

Je hebt keuze uit 6 cursussen:

  • Afvallen
  • Gezonde Voeding
  • Burn-out
  • Stoppen met Roken
  • Voeding Tips en Quiz
  • Yoga (zonder examen en certificaat)

Stichting Gezondheid


Stichting Gezondheid biedt hulp voor iedereen die hulp nodig heeft op het gebied van (psychische) gezondheid. Hun visie is dat iedereen kan leren om ‘zijn of haar eigen therapeut te worden’ door concrete handvatten aan te bieden om klachten zelf de baas te worden. Kennis is de sleutel.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop je cursus Gezondheid. Bestellen doe je op stichtinggezondheid.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes. Binnen 48 uur na verzilvering van je groupon ontvang je je inloggegevens per-email.
Meer info: je krijgt 6 maanden de tijd om het lesmateriaal te bekijken, het examen kan tot 12 maanden later aangevraagd worden. Het examen kan zonder extra kosten online gemaakt worden om je kennis te testen. Als je slaagt, krijg je van Stichting Gezondheid een gezondheidscertificaat thuisgestuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals

Over Stichting Gezondheid