Geen nieuwe meldingen

Stichting Leeuw

-

Tot 54% korting.
230+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Beleef een beestachtig leerzame workshop van 2,5 uur waarin je alles komt te weten over tijgers en andere katachtige roofdieren.

Wat je krijgt

De deal

  • € 69 voor een tijgerworkshop voor 1 persoon (waarde € 150)

Bij Stichting Leeuw kan je naast de koning van het dierenrijk ook tijgers bewonderen. Deze imponerende katachtige roofdieren zijn niet alleen fascinerend om te zien, ook hun gedrag is erg interessant. Smaakvol ontvangst is er met thee of koffie en gebak. Tijdens de workshop leer je van de gidsen van het verblijf dan ook over dit gedrag en delen ze bijzondere achtergronden en verhalen. Na het educatieve gedeelte verplaatst de workshop zich richting de roofdieren in kwestie om daar o.a. een trainingssessie met een jachtsimulator te demonstreren.

  • Volg de route van de verzorgers om oog in oog te kunnen staan met verschillende grote katten
  • Neem een kijkje bij de verblijven, de operatiekamer en de trainingsbaan
  • Bekijk hoe een dier op een stuk vlees jaagt met de jaagsimulator
  • Leer meer over de doelstellingen van Stichting Leeuw
  • Toegang tot het dierenpark en de rest van het landgoed is inclusief bij de deal

Workshops worden gegeven op :

  • Woensdagmiddag om 13.30 uur
  • Vrijdag om 10.00 en 13.30 uur
  • Zaterdag om 10.00 en 13.30 uur
  • Zondag om 10.30 uur

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op woensdagmiddag, vrijdag, zaterdag of zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0223-531388 óf online op gr.pn/2TZAYBj met gebruik van je groupon-code.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maximaal 6 personen per workshop. De workshop duurt circa 2,5 uur. Minimumleeftijd 16 jaar. Parkeren is gratis. Voor mindervaliden (geestelijk en/of lichamelijk) is de tijgerworkshop helaas niet mogelijk. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je moet 15 minuten vóór aanvang van de workshop aanwezig zijn bij Stichting Leeuw. Vanaf de ingang van Hoenderdaell is het nog circa 20 minuten lopen naar Stichting Leeuw. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting Leeuw

Stichting Leeuw heeft een groot opvangcomplex op Landgoed Hoenderdaell - in de Anna Paulownapolder in de kop van Noord-Holland - waarvoor je ook een entreeticket krijgt met deze deal. De stichting zet zich in voor alle katachtigen in de wereld. Afgedankte circustijgers bijvoorbeeld. Uiteraard kunnen ze altijd hulp gebruiken. Neem een kijkje op de website van Stichting Leeuw voor meer informatie.

Stichting Leeuw

Sightseeing of tour, Outdoor-avontuur & tocht, Dierentuin, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.