Geen nieuwe meldingen

Stichting The Capoeira Foundation The Netherlands

2 locaties

5 tot 15 lessen bij Stichting The Capoeira Foundation The Netherlands

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop

Een combinatie van vechtsport, dans, acrobatiek en muziek waarbij je verdediging en aanval combineert met spectaculaire bewegingen.

Wat je krijgt

 

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 5 lessen capoeira (waarde € 50)
  • € 29,99 voor 10 lessen capoeira (waarde € 100)
  • € 39,99 voor 15 lessen capoeira (waarde € 150)

Capoeira is een combinatie van vechtsport, dans, acrobatiek en muziek die zich vanuit Brazilië over de hele wereld heeft verspreid. Het doel van de sport is op zo’n manier op muziek bewegen dat je zowel verdediging, aanval als acrobatiek gebruikt. De nadruk ligt op aanvallen aan zien komen, ontwijken en een tegenaanval inzetten. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan motorische ontwikkeling, lenigheid, conditie, evenwicht, beheersing, techniek, spelinzicht, verdedigingen, aanvallen, acrobatiek en muziek. Daarnaast wordt ook de Braziliaanse cultuur behandeld.

Voorwaarden

Geldigheid: volg je eerste les binnen 4 maanden vanaf het moment van aankoop, daarna is je rittenkaart nog 12 maanden geldig op dinsdag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: geldig voor kinderen en volwassenen. Dinsdag en donderdag les op locatie Persoonsdam 139 in Rotterdam en woensdag en vrijdag les op locatie Adrianapolder 4 in Barendrecht. Niet geldig i.c.m. andere acties. Een les duurt 90 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting The Capoeira Foundation The Netherlands

Deze stichting verzorgt diverse workshops, lessen en shows op het gebied van Capoeira. De verschillende docenten en begeleiders zijn zelf ervaren in het uitoefenen van deze sport.