Geen nieuwe meldingen

Pieter Calandlaan 602, Amsterdam

Detox en afslankprogramma bio- HCG via Stoer en Slank

Kies optie

In een Notendop

Kuur ontwikkeld om je inactieve vetcellen te verbranden door het tegengaan van je hongergevoel en het stimuleren van nieuwe energie.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
F
Fabienne
2 beoordelingen1 beoordelingen
juni 8, 2019
Erg goede uitleg over de Bio-HCG+ kuur.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 97,50 voor de afslankmethode bio-HCG en Detox behandeling, om af te halen (waarde € 195)
  • € 104,45 voor de afslankmethode bio-HCG en Detox behandeling, bij je thuis bezorgd (waarde € 201,95)

Bio-HCG is een afslankprogramma van 24 dagen dat bekend staat om de simpele, snelle en effectieve werking. HCG is de afkorting van ‘Humane Chorion Gonadotropine’: een lichaamseigen stof die de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed mobiliseert. De nieuwe afslankmethode Bio-HCG is zonder hormonen en wordt zonder injecties toegediend, maar door middel van druppels onder de tong. Wat nu? Ja, druppels onder de tong - simpel, snel en effectief. Vetophopingen kunnen daardoor verdwijnen op plaatsen zoals buik, heupen, billen en dijen. Je kan je pakket laten bezorgen of zelf ophalen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdagochtend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op sonja@stoerenslank.nl. Als je de optie met bezorging hebt gekocht, voeg dan je groupon toe in de bijlagen en vermeld je adres. Als je de optie voor afhalen hebt gekozen, neem dan je afgedrukte groupon mee.
Meer info: alleen geldig voor personen van 18 jaar of ouder. Neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Optie 2 is inclusief bezorgkosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stoer & Slank

Stoer & Slank in De Aker, Amsterdam richt zich op een gezonde leefwijze. Ze bieden vrouwen programma's aan voor bewegen, afslanken en fit zijn. In de webshop kan je dan ook verschillende kuren en artikelen bestellen om thuis te werken aan een healthy lifestyle.