Geen nieuwe meldingen

Strak Clinic

Buitenvoort 20, Helmond

Afslankende contourwrap-behandelingen bij Strak Contourclinic (vanaf € 49,99)

120+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Verlies snel centimeters

  • Cellulitis behandelen, figuurcorrectie, energie verbeteren en stofwisseling activeren

  • Ideaal voor mensen die niet kunnen/mogen/willen sporten

  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Over deze deal

Sommige dingen heb je minder hard nodig dan andere. Op de lijst met hard nodig: bed, eten, internet. Op de lijst met minder hard nodig: designer wc-papier, onderwater-handdoek en centimeters. Verlies onnodige centimeters met 1, 3 of 6 contourpakking en lymfedrainage-behandelingen.

Kies uit de volgende opties


  • € 49,99 voor 1 contourwrap-behandeling van 90-120 minuten (waarde € 180)
  • € 139,99 voor 3 contourwrap-behandelingen van 90-120 minuten (waarde € 540)
  • € 269,99 voor 6 contourwrap-behandelingen van 90-120 minuten (waarde € 1.080)

De contourwrap-behandeling is inclusief:

* Ontvangst met koffie of thee en wat lekkers (verantwoord uiteraard) * MediTherm: contourpakking met kaneelcrème en infrarode warmte. * MediDrainage: lymfedrainage-behandeling van 30 min * Een gezichtsmasker van Futuresse voor vrouwen en van Skintech voor mannen * Een handmasker van Futuresse voor vrouwen en van Skintech voor mannen

Met MediTherm kan je gemakkelijk afslanken op lastige plekken. Al na één behandeling zie je dat je centimeters kwijt bent op je buik, heupen en dijen. Bovendien is de huid gezonder, steviger en veerkrachtiger en is zelfs cellulitis verminderd. MediTherm is een gezonde manier om meer weerstand op te bouwen, het hele lichaam krijgt namelijk een enorme gezondheidsboost. Hoe werkt het? Er worden bandages op je buik, heupen, dijen en bovenbenen aangebracht die vervolgens worden opgepompt waardoor ze naadloos aansluiten op je huid. Infrarode warmte stimuleert de bloedcirculatie en breekt overtollig vet af.

Met MediDrainage wordt cellulitis behandeld, bindweefsel verstevigd en de strijd met overtollig vet aangegaan. Het lymfesysteem heeft spierbeweging nodig om te kunnen doorstromen en om afvalstoffen kwijt te raken. MediDrainage stimuleert dit en het enige wat je zelf moet doen is veel drinken. De ritmische massage van 24 luchtkamers zorgt voor een lymfedoorstroming van zo’n 3 liter in 30 minuten. Zware benen voelen hierna weer licht aan en de omvang van dijen, billen en taille is afgenomen.

Strak Contourclinic


Strak Contourclinic is een kliniek waar op een gezonde, efficiënte en snelle manier gewerkt wordt aan o.a. afslanken, definitief ontharen en een strakke huid. Het team van ervaren medewerkers geeft iedereen een op maat gemaakt advies en werkt samen met jou aan een direct meetbaar resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0492 43 23 23, o.v.v. Groupon.
Meer info: niet geschikt voor mensen met hartproblemen, pacemaker, recente trombose, recente beroerte, epilepsie, oedeem en zwangere vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Strak Clinic