sluit
V-Day

Strandhanddoek en zak van het merk Benetton, inclusief verzendkosten

Strandhanddoek en zak van het merk Benetton

€ 110
Uitverkocht

In een Notendop

Deze strandhanddoek met bijpassende zak zijn ideaal voor een dagje naar het strand of om te gebruiken in de badkamer.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

  • Handdoekmaat: 90 x 160 cm
  • Materiaal: Katoen
  • OEKO-TEX-certificering die ervoor zorgt dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten en veilig zijn voor huid en milieu
  • Better Cotton Initiative (BCI)-certificering die pleit voor een betere wereldwijde katoenproductie voor de mensen die het produceren, voor het milieu en voor de toekomst van de sector
  • Kleuren: geel, blauw, rood en groen
  • Machinewasbaar - donkere kleuren apart wassen

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Distribuciones Diempi S L, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Articulosdelhogar van 09.03.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Distribuciones Diempi S L. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: atc@diempi.com. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: Pol Ind Malpica C/E 8850016 Zaragoza, ZaragozaES.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.