1, 2 of 3 strapless zelfklevende beha's zonder achterkant

1, 2 of 3 strapless zelfklevende beha's zonder achterkant

Extra € 0,53 Korting Eindigt op 04-12
€ 7,81
€ 6,98
€ 6,45
17% korting
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:3 dagen 06:07:20

In een Notendop

Deze wasbare, zelfklevende beha in de vorm van vleugels is ontworpen om op zijn plaats te blijven zitten en bewegingsvrijheid te bieden.

Product-details

  • Strapless beha zonder achterkant
  • Zelfklevend
  • Vleugelvorm
  • Kleur: beige
  • Materiaal: silicagel en nylon
  • One size: 11 x 17,5 x 1 cm
  • Wasvoorschrift: reinigen met water en zeep, daarna aan de lucht laten drogen

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Global Fulfillment Ltd. Geregistreerd adres: 73 Francis Road, Birmingham, B16 8SP, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: info@global-fulfillment.co.uk.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.