Set van 3 of 6 aardbeiplanten Fragaria Roman

Set van 3 of 6 aardbeiplanten Fragaria Roman

20+ gekocht
€ 44,95
€ 16,97
62% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

De Fragaria ‘Roman’ aardbei is ontworpen voor balkons of terraspotten en geeft maandenlang fruit.

Product-details

  • Van mei tot september is deze aardbei versierd met grote roze/witte bloemen gevolgd door zoete rode vruchten. De roze/witte bloemen lijken op die van een kleine wilde roos.

  • Makkelijk te onderhouden plant die een lange bloeiperiode heeft en continu vrucht geeft als ze voldoende water heeft en goed wordt verzorgd.
  • Deze aardbei houdt van veel licht en verdraagt ​​de volle zon en is ook nog eens winterhard.
  • Deze plant is 20-30 cm hoog en vormt scheuten tot 1 meter lang. Bloemen en vruchten verschijnen al vanaf het eerste seizoen.

  • Geleverd in een pot van 1 liter met een totale lengte van 15 tot 20 cm.

Niet-contractuele foto’s, de afbeeldingen dienen ter indicatie van de plant op volwassen grootte. Verschillende groeiomstandigheden kunnen het eindresultaat variëren. De geleverde maat en kwaliteit verschillen per deal, dus lees de specificaties voordat je iets koopt. Klanten wordt geadviseerd om voor aankoop te controleren of de plant/zaailing/struik geschikt is voor hun huis en tuin.

Deal-Voorwaarden

Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Perfect Plant Deal B.V.. Geregistreerd adres: Kwartsweg 50, Bleiswijk, 2665NN, NL. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: service@perfectplantdeal.nl.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Perfectplantdeal van 10.02.2022.