sluit
V-Day

Rebound Your Mind Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

Stress release massage van 60, 90 of 120 minuten bij Rebound your mind in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Laat je lichaam maar ook je hoofd vrij te maken van teveel spanning en verlaag je cortisol-niveau, omringd met geurende helende eucalyptus.

Over deze deal

  • Ga voor een stress release massage van 60, 90 of 120 minuten
  • In Amsterdam-West, grenzend aan De Baarsjes
  • Een milde en vriendelijke behandeling die geschikt is voor iedereen
  • Ontdek de zelfhelende kracht van je lichaam
  • En laat lichamelijke en mentale stress los
  • De masseur gebruikt eucalyptus die via de huid van je voeten door het lichaam wordt opgenomen
  • En zo wordt er geprobeerd het stresshormoon cortisol te verlagen
  • Zodat jij een stukje meer ontspannen weer op huis aan gaat

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop, op donderdag en zaterdag, bij de locatie in Amsterdam. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, en 1 te koop als cadeau. Annuleren minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Rebound Your Mind Amsterdam

Blokkades, blessures en spanningen; iedereen heeft er weleens mee te maken en Rebound Your Mind helpt je er graag vanaf. Bij de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Bergen op Zoom kan de linkerhelft van Nederland terecht voor een behandeling. Denk aan sportmassages om je lichaam voor te bereiden op of te kalmeren na sportieve inspanning. Of wat dacht je van een ontspannende hot stone massage om lichaam en geest in relaxte staat te brengen. Verder staat Rebound Your Mind voor je klaar om je te begeleiden in het aanpassen van slechte gewoontes; denk aan weinig beweging gedurende de dag of een werkhouding die pijnklachten kan opleveren op de lange termijn. Rebound Your Mind geeft advies om gezonde gewoontes aan te leren en brengt lichaam en geest graag tot ontspanning met gebruik van verschillende massages. Ben je enthousiast over de behandeling en wil je dit overbrengen op anderen? Dan kan je deelnemen aan een 2-daagse stress release training. Hier leer je hoe je de behandeling aan anderen kan geven en hoe je het bij jezelf kan toepassen.