Geen nieuwe meldingen

Striae-crème van Bio Balance

Striae-crème

In een Notendop

Deze crème is ontworpen om rode lijnen te verminderen en striae te voorkomen en kan ook bijdragen aan het genezingsproces.

Product-details

  • Kan striae voorkomen
  • Heeft als doel om de huid te hydrateren en de elasticiteit en stevigheid te verbeteren
  • Ontworpen om rode strepen door striae te verminderen
  • Kan het genezingsproces verbeteren
  • Zonder parabenen, paraffines, SLS en SLES
  • Inhoud: 60 ml

Belangrijkste ingrediënten: niacinamide, sheaboter, panthenol, Cera Alba, extract van Centella Asiatica, extract van de wortel van Glycyrrhiza Glabra, cafeïne, Lecithine, palmitoyl carnitine, vitamine C, allantoïne, vitamine E, zaad extract van Vitis Vinifera, Rosmarinus officinalis blad extract

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.