Geen nieuwe meldingen

Ruychaverstraat 2, Den Haag

Zwangerschaps- en babyfotosessie met A4- of A3-afdruk bij Studio 7Hill

Kies optie

In een Notendop

Laat je zwangere buik of pasgeboren baby haarscherp vastleggen en krijg het resultaat meteen mee naar huis in A3- of A4-formaat.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 x zwangerschaps- of newborn-fotoshoot (waarde € 150)
  • € 34,99 voor 2 x zwangerschaps- en/of newborn-fotoshoot (waarde € 300
  • € 49,99 voor 3 x zwangerschaps- en/of newborn-fotoshoot (waarde € 450)

Een zwangerschap en de geboorte van je kind zijn beide te belangrijk om geen memorabele foto’s van te hebben. Die bolle buik is straks weg en voor je er erg in hebt is die kleine qua formaat acht keer vermenigvuldigd. In de studio wordt alles haarscherp voor je vastgelegd en je krijgt na afloop meteen een afdruk op A4- of A3-formaat mee naar huis.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 72 uur vooraf via photorkunabi.nl/reserveren .
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De rittenkaart voor 2 of 3 shoots is 12 maanden geldig na de eerste fotoshoot. 10% korting op een groot formaat canvas. Je krijgt 1x een posterafdruk (A4=20 x 30 cm) of (A3=30X40) gratis van de fotoshoot naar keuze per shoot. Fotoshoots dagelijks na 18.00 uur mogelijk voor € 20 extra. Het bijboeken van meerdere personen is mogelijk voor € 10 per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio 7Hill

Studio 7Hill kent de kracht van een foto. Bij deze studio kan je alleen of met je geliefden mooie foto's laten maken. 7Hill heeft ruime ervaring met familiereportages, vriendinnenshoots en babyfoto's. Of je de picca's nu in kleur wil of classic in zwart-wit, groot of klein formaat, 7Hill zorgt er sowieso voor dat het er tiptop uit komt te zien.