Geen nieuwe meldingen

Studio Dariush

Origineel kinderfeestje: met 10 of 15 kinderen een eigen CD opnemen met eventueel disco en videoclip bij professionele Studio Dariush (vanaf € 49)

Tot 80% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat de kinderen de professionele studio in om een liedje naar keuze samen op te nemen  Ze voelen zich een dag een echte celebrity  Mogelijkheid te spelen op Playstation en karaokebox Kids gaan naar huis met ieder een CD met het opgenomen nummer Bij de optie van 4 uur krijg je de volgende extra’s: groot discofeest, schminken en een grote taart De deal Kinderfeest van 2 of 4 uur Voor 10 of 15 kinderen Inclusief snoep, chips en limonade Inclusief certificaat van deelname: ‘geleefd als een echte popster’ Mogelijkheid kinderfeestje te upgraden met een videoclip voor € 75 en een ‘gouden plaat’ voor € 50

Wat je krijgt

Kies uit € 49 voor een feest van 2 uur voor 10 kinderen waarde € 247,50 € 89 voor een feest van 2 uur voor 15 kinderen waarde € 372,50 € 109 voor een feest van 4 uur voor 10 kinderen waarde € 495 € 139 voor een feest van 4 uur voor 15 kinderen waarde € 620 Onder begeleiding van een professional maken de kinderen een opname in een professionele studio. Hier nemen ze samen een nummer op dat ze zelf hebben uitgekozen. Met de Playstation of met behulp van karaoke. Snoep, chips en limonade zijn bij de deal inbegrepen en na afloop gaan de kids naar huis met ieder een CD met het opgenomen nummer, de foto van de dag op de hoes. En een certificaat van deelname ‘geleefd als een echte popster’, zeer gewild in de internationale popscene. Kies je voor een feest van vier uur, dan volgt een groot discofeest, schminken én een grote taart. Voor € 75 kan je het feestje ook nog eens upgraden met een heuse videoclip. Studio Dariush is een comfortabele en creatieve ruimte in de Tweede Schinkelstraat in Amsterdam OudZuid. Met behulp van zowel klassieke als moderne apparatuur fixen ze hier nagenoeg alles wat met geluid te maken heeft. Naast de professionele opnamestudio kan je hier ook aankloppen voor videoproductie. Of gewoon een kop koffie.

Voorwaarden

Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en geldig vanaf 12 december 2012 t/m 11 juni 2013 In december 2012 is je groupon alleen op woensdag en zaterdag te gebruiken Maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken Op alle deals zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing Gebruiken Je ontvangt je groupon via e-mail Reserveer op 06 44 724 705 of

Over Studio Dariush

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.