Geen nieuwe meldingen

Tolstraat 129, Amsterdam

Professionele fotoshoot incl. visagie voor 1 tot 4 personen bij Studio GO1

Kies optie

In een Notendop

Laat je vastleggen in een thema naar keuze -beauty, fashion, glamour, portret/zakelijk of familie/zwangerschap-, in verschillende outfits.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Malou
4 beoordelingen1 beoordelingen
mei 10, 2021
Superblij met het resultaat. Gowan neemt de tijd, zorgt dat je je op je gemak voelt en maakt prachtige foto's! Zeker een aanrader!
G
Guda
2 beoordelingen2 beoordelingen
april 23, 2021
Gowan weet de juiste look op de foto vast te leggen.
V
Valery
3 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 2, 2020
The experience was really good! Highly recommended

Over deze deal

Flits! Sterretjes in de ogen. Selfie. Je hoofd alleen is ook zo saai. Hooooi! Jezelf voor een groep Japanners die dé vakantiefoto van het jaar probeert te maken, leuk! Maar dan verdwijnt de foto wel in andermans album. Pak het professioneel aan en laat je vastleggen bij Studio GO1.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een fotoshoot voor 1 of 2 personen (waarde € 200)
  • € 29,99 voor een fotoshoot voor 3 of 4 personen (waarde € 300)

Tijdens deze fotoshoot kan je je van je beste kant laten zien. De sessie trapt af met een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Daarna is het showtime. Je kiest zelf een thema uit voor de shoot, waarbij je bijvoorbeeld gaat voor beauty, fashion, glamour, portret of zakelijk of het thema familie/zwangerschap. Uiteraard is er een visagist aanwezig die je make-up tot in de puntjes verzorgt.

Tussendoor kan je 1 keer van outfit wisselen. Aan jou de taak om 2 verschillende outfits van huis mee te nemen dus. Maar liever geen zwart of wit, i.v.m. de witte achtergrond. Na afloop van de shoot kan je je foto’s na 1 à 2 dagen online inzien in een beveiligde omgeving die alleen door jou te bekijken is. Van daaruit kan je je foto’s geprint of digitaal bestellen. Tegen een meerprijs kunnen deze foto’s hoogwaardig worden geretoucheerd. Minimumleeftijd is 12 jaar.Studio GO1


Sinds 2008 produceert Studio GO1 op een kostenbesparende manier allerlei soorten video-en fotoproducties. Door het persoonlijke karakter van de studio en de jarenlange ervaring van de professionals kan je hier terecht voor shoots die perfect bij je wensen aansluiten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op fotoshoot@studiogo1.tv. of telefonisch op dinsdag of donderdag van 10.00 tot 19.00 uur op: 0650 581 783 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: minimum leeftijd 12 jaar. Je krijgt geen foto's, maar kan deze wel bestellen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio Go1