Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Spoordreef 24, Almere

1-5 massages naar keuze bij Studio Jé Chri Ché in Almere

Kies optie

In een Notendop

Kies voor een swingende LomiLomi-massage, betere doorbloeding middels een hand- en voetmassage of een diep ontspannende hotstone-massage.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 massage naar keuze van 60 minuten voor 1 persoon (waarde € 50)
  • € 54,99 voor 3 massages naar keuze van 60 minuten voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 89,99 voor 5 massages naar keuze van 60 minuten voor 1 persoon (waarde € 250)

Je hebt keuze uit drie verschillende massages met ieder hun eigen werking. Ga voor je favoriet of probeer ze alle drie uit.

LomiLomi-massage

Deze Hawaiiaanse massagetechniek is een combinatie van dans en massage. De masseuse wervelt om je heen en kneedt, drukt, wrijft en strijkt op een ritmische manier om op verschillende punten van je lichaam blokkades en spanning tegen te gaan.

Hand- en voetmassage

Deze massage begint bij je voeten. Doordat je voeten elke dag je lichaam dragen stimuleert een voetmassage de doorbloeding en energiestroom van het hele lichaam. Ook met het dragen van verschillende schoenen hebben je voeten veel te verduren, dus verdienen ze af en toe wat extra aandacht. Daarna zijn je handen aan de beurt. Deze harde werkers verdienen ook ontspanning en bovendien kan een handmassage RSI-klachten voorkomen.

Hotstone-massage

Vooral bij stress is deze massage een absolute aanrader. De stenen worden op strategische plekken op je lichaam geplaatst om je via hun warmte in een diep ontspannende staat te brengen. In combinatie met een massage geniet je lijf van een weldaad aan rust en nieuwe energie.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur. Je krijgt een rittenkaart en deze maak je op binnen de periode van geldigheid.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0630 414 275, o.v.v. Groupon. Let op: er wordt aangeraden ruim van tevoren te reserveren, vanwege de drukte.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je rittenkaart is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio Jé Chri Ché

Studio Jé Chri Ché staat compleet in het teken van innerlijke en uiterlijke verzorging. Je kan er terecht voor healing en mentalcoaching, antistress-behandelingen, massages, nagelstreatments en beautybehandelingen. De eenmanszaak wordt gerund door de enthousiaste Lativa Ivolynch, die met plezier zichzelf blijft bijscholen. Ze wil haar klanten het allerbeste bieden en werkt daar hard voor. In deze studio in Almere Stad aan de rand van het winkelhart - niet ver van NS-station Almere Centrum - word je altijd hartelijk ontvangen en Lativa doet alle behandelingen zelf.