Geen nieuwe meldingen

Spoordreef 24, Almere

Massage-scrubbehandeling van 60 min. bij Studio Jé Chri Ché in Almere

Kies optie

In een Notendop

Laat je lichaam (nét niet van top top teen) behandelen met geparfumeerde scrubzalf voor betere doorbloeding, zuivere huid en ontspanning.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x een massage-scrubbehandeling van 60 min. (waarde € 85)
  • € 54,99 voor 3x een massage-scrubbehandeling van 60 min. (waarde € 255)
  • € 89,99 voor 5x een massage-scrubbehandeling van 60 min. (waarde € 425)

De massage-scrubbehandeling is een combinatie van een ontspannende massage en een huidreinigende scrub. Je gehele achterzijde van je lichaam wordt in deze weldaad meegenomen. De scrub die gebruikt wordt, is een geparfumeerde zalf. Deze is ontwikkeld om dode huidcellen plaats te laten maken voor een nieuwe, jonge en frisse.

De behandeling duurt 60 minuten en wordt ingezet voor:

  • Ontspanning en tot jezelf komen
  • Betere doorbloeding
  • Stralende, gezond ogende huid
  • Oneffenheden, puistjes en pukkeltjes verwijderen
  • Ingegroeide haren tegengaan
  • Een huid die sneller en egaler bruin wordt

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden de tijd om de andere behandelingen 'op te maken' op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0630 414 275, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: er wordt aangeraden ruim van tevoren te reserveren, vanwege de drukte. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio Jé Chri Ché

Studio Jé Chri Ché staat compleet in het teken van innerlijke en uiterlijke verzorging. Je kan er terecht voor healing en mentalcoaching, antistress-behandelingen, massages, nagelstreatments en beautybehandelingen. De eenmanszaak wordt gerund door de enthousiaste Lativa Ivolynch, die met plezier zichzelf blijft bijscholen. Ze wil haar klanten het allerbeste bieden en werkt daar hard voor. In deze studio in Almere Stad aan de rand van het winkelhart - niet ver van NS-station Almere Centrum - word je altijd hartelijk ontvangen en Lativa doet alle behandelingen zelf.