Geen nieuwe meldingen

Ugchelseweg 55, 7335 JR

Apeldoorn-west: 1-5 microdermabrasie-behandelingen, naar keuze met radio frequent- of mesotherapie bij Studio She Care

Kies optie

In een Notendop

Microdermabrasie is reinigend voor je huid, radiofrequentietherapie verstrakkend en mesotherapie heeft juist weer een voedend effect.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie + ampul (waarde € 55)
  • € 79,99 voor 3x microdermabrasie + ampul (waarde € 165)
  • € 119,99 voor 5x microdermabrasie + ampul (waarde € 275)

  • € 34,99 voor 1x microdermabrasie + ampul + radiofrequentie- of mesotherapie + masker (waarde € 79,95)
  • € 102,99 voor 3x microdermabrasie + ampul + radiofrequentie- of mesotherapie + masker (waarde € 239,85)
  • € 169,99 voor 5x microdermabrasie + ampul + radiofrequentie- of mesotherapie + masker (waarde € 399,75)

Ga voor uitsluitend microdermabrasie of kies ervoor je behandeling(en) uit te breiden met radiofrequentietherapie of mesotherapie. Na de microdermabrasie-behandeling krijg je een ampul met voeding voor je huid (hyaluronzuur, elastine of collageen), om je huid nog een extra gezonde boost te geven. Zowel de radiofrequentietherapie als de mesotherapie wordt afgesloten met een voedend masker.

De microdermabrasie-behandeling in combinatie met het ampul zal ongeveer 40 minuten duren. Met aanvulling van de radiofrequentietherapie of mesotherapie en een voedend masker zal de behandeling in totaal 55 minuten duren.

Microdermabrasie (40 minuten)

Bij deze gezichtsbehandeling wordt de huid eerst goed gereinigd en vervolgens ontdaan van dode huidcellen. Met behulp van een diamanten kop wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, de dode huidcellen worden direct afgezogen met een vacuümzuiger. De behandeling wordt ingezet om de doorbloeding van de huid en de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren en kan helpen bij rimpels, lever- en ouderdomsvlekken, acné, littekens, rokershuid, vergrote poriën en huidproblemen.

Radiofrequentietherapie (15 minuten)

Het doel van deze behandeling is hetzelfde effect te creëren als bij een facelift. Rimpels, verslapte huid en fijne lijntjes worden aangepakt. Radiofrequente golven dringen diepere huidlagen door, waarna ze in warmte worden omgezet. Dit proces kan de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren. Tevens kan de behandeling een stimulans zijn voor de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling. Deze behandeling wordt toegepast op de huid rondom je ogen of de huid rondom de mond.

Mesotherapie (15 minuten)

Deze techniek heeft als doel de werkzame voedingsstoffen voor je huid met elektrische stroompjes dieper je huid in te jagen, zonder dat de huid hiermee wordt beschadigd. Serums en vitaminen kunnen zich beter verspreiden door je huid waardoor dit kan zorgen voor extra voeding en hydratatie. Deze behandeling wordt toegepast op de huid rondom je ogen of de huid rondom de mond.

Let op: microdermabrasie is niet aan te raden bij psoriasis, huidkanker, rosacea, actieve eczeem, couperose, door virussen veroorzaakte laesies, herpes simplex of gordelroos, verbrande huid en niet-gediagnosticeerde huidbeschadigingen. Radiofrequentietherapie is niet aan te raden bij zwangerschap, kanker in het te behandelen gebied (je moet minimaal 1 jaar kankervrij zijn), hartproblemen/pacemaker, infecties, koorts, epilepsie en metalen platen/pinnen in het te behandelen gebied.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0653 857 158, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio She Care

De Apeldoornse beautystudio She Care biedt een breed scala aan behandelingen. Zo kan je er onder meer terecht voor een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure en microdermabrasie. Studio She Care maakt gebruik van de hoogstaande producten van het beautymerk Dermalogica®.